Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Flavor Apprentice - TFA

Vanilla Bean Gelato (20ml, Essens)

Detta är en rik vaniljsmak som inte har någon Acetoin, Acetyl Propionyl, eller naturligtvis inte heller diacetyl. Istället använder TFA här en mindre kända vaniljsås-ton som kallas smörsyra...Läs mer
39SEK

Webblager

Kan skickas omgående

Vi byter just nu kassasystem i våra butiker. Hör med oss på chatten, eller e-post/tele, gällande lagerstatus i respektive butik.

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna i Sverige & Norge, eller betala med PayPal.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Detta är en rik vaniljsmak som inte har någon Acetoin, Acetyl Propionyl, eller naturligtvis inte heller diacetyl. Istället använder TFA här en mindre kända vaniljsås-ton som kallas smörsyra.

Vattenlöslig. Ingredienser: Naturliga och artificiella smaker, propylenglykol, etylalkohol
Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice.

Denna essens är köpt i större volym som vi har flyttat över till mindre flaskor med egen etikett, godkänt av TFA. 
TFA (The Flavor Apprentice) benämns i vissa DIY-recept som TPA (The Perfumers Apprentice). TFA/TPA är olika delar av samma företag, och oavsett benämning refereras det alltid till samma essens. Läs mer nedan.


The Perfumers Apprentice (TPA) startade 2004, som en liten butik i en Santa Cruz, USA. Det var en plats där människor kunde lära sig om parfymer och kemi genom workshops och klasser, och experimentera med en myriad av doftämnen. Från den mysiga början har TPA vuxit organiskt och snabbt till en informativ och tillförlitlig onlinekälla med ett brett utbud av aromatiska vätskor och blivit ytterligare ett företag: The Flavor Apprentice (TFA). Det är under TFA som alla underbara essenser för diy e-juice har utvecklats som nu används av vapers världen över.