Varukorg

✓ Snabb frakt ✓ Klarna & Swish

4.8+ i omdöme på Trustpilot & Facebook

Mina Sidor

Tips från coachen

Hjälp

Våra osociala medier

Norsk?

For å sjekke ut med Klarna til Norge, må du velge NOK som valuta.Blog

Bonussystemet avvecklas 1/11

Bonussystemet avvecklas 1/11

I somras var det en granskningsrunda på många av våra kollegor, så vi vet vilka ändringar vi kommer behöva göra. Och en sak som vi vet att FHM inte kommer se med blida ögon på är vårt bonussystem. Så vi går händelserna i förväg och avslutar det från 1/11.

Öppettider i midsommar

Öppettider i midsommar

Nu drar det ihop sig till midsommar (ÄNTLIGEN!!) och vi har lite olika öppettider i butikerna. Krille kunde inte hålla sig utan sticker redan imorn på firande så Lund stänger ner redan imorgon.

Dr Koyuki's nya serie Chronicles

Vi välkomnar Dr Koyuki’s nya serie Chronicles!

Med Chronicles från Dr Kouyki bjuds vi upp till bakverksdans, inte mindre än 5st väl genomtänkta smaker kan vi saluföra. Inget har lämnats åt slumpen, inget.. Bland det bästa vi lagt våra vantar på..

drool shortfills

Drool 50ml shortfills

Drool är en serie shortfills producerade i Sverige av väl ansedda Wanted Liquid. Fokus genom serien är fräscha och smakrika e-juicer som inte bränner din coil efter 5 minuter, perfekta smaker som ADV med andra ord. 70% VG och plats för 10ml shots i alla flaskor.

E-juice från Swedish Candy

Swedish Candy Shortfills

Swedish Candy är en serie shortfills producerade i Sverige och alla smaker är baserade på godis i någon form. Vad sägs om en chokladfudge, violgodisbjörnar, choklad med pepparmint eller salt och sur lakrits?

Tips för nybörjare med e-cigaretter och e-juice

Tips på e-cigarett och e-juice för nybörjare

Om e-cigaretter är en helt ny värld för dig så är det absolut bästa att börja med ett komplett startpaket. Hur vet du vilket startpaket eller podsystem du ska välja? Och all e-juice, shortfill och nikotinshots? Här förklarar vi på ett enkelt sätt vad allt betyder.

Swedish Pastry shortfills

Swedish Pastry shortfills

Vi fortsätter att skicka in Svenska smaker i sortimentet för att se vad våra kära kunder vill ha från vårt avlånga land. Näst på tur är Swedish Pastry från Sverige som är en serie med 4st shortfills inspirerade av bakverk.

Niklagard shortfills

Niklagard shortfills

Niklagard är en serie Svenska e-juicer från Motala i shortfillformat. Smakpaletten hos Niklagard är stor och smakerna spänner över allt från äppelgodis och hallonskallar till apelsinchoklad och bubblegum med lakrits.

Snabb frakt från 29kr

Eller köp online & hämta i butik

Öppet köp i 14 dagar

Returnera online eller i butik

Lång erfarenhet i branschen

9 år senare har vi koll på läget.

Klarna eller Swish

Alla betalsätt är alltid gratis