Varukorgen din

✓ Snabb frakt ✓ Klarna, Swish & PayPal

1480+ omdömen på Trustpilot (4.8 i snitt)

Mina Sidor

Tips från coachen

Hjälp

Våra osociala medier

Norsk?

For å sjekke ut med Klarna til Norge, må du velge NOK som valuta.Tips för nybörjare med e-cigaretter och e-juice

Tips på e-cigarett och e-juice för nybörjare

Om e-cigaretter är en helt ny värld för dig så är det absolut bästa att börja med ett komplett startpaket. Det finns en uppsjö av olika sådana, och vi länkar ogärna specifika paket eftersom det släpps konstant nya modeller.

Köpa startpaket:

De allra flesta startpaket som kommer ut på marknaden använder så kallade sub ohm clearomizers vilket innebär att de använder en coil på låg ohm vilket i sin tur innebär att det är bra krut i bössan med rika smaker och kraftig ånga. För de som inte är intresserade av stora moln finns det MTL-startpaket (Mun-Till-Lunga) där krutet snarare läggs på smaker och lägre effekt. Säkerställ även om ditt startpaket ifall ditt batteri har inbyggda batterier, om det använder separat batterier köper du dom vid sidan av.

Söker du en lite mindre och smidigare e-cigarett, utan att för den sakens skull behöva ge avkall på smaken, så är det ett podsystem du söker. Det är ett litet batteri som använder en pod där e-juice och coil hålls. Podsystem blir bara mer och mer populärt.

Köp e-juice och shortfills

Köpa e-juice:

Utöver e-cigarett och batterier så behöver du även vätska, som kallas e-juice och köps separat. Till de allra flesta moderna startpaket rekommenderar vi max 70% VG och mellan 3-6mg nikotinstyrka, för en bra upplevelse och känsla.Nya e-cigaretter använder i regel sub ohm coils som har en kraftigare effekt än äldre enheter, vilket medför att du får i dig mer nikotin och behöver därför en lägre styrka. Om du kör på en äldre eller enklare modell mer anpassade för MTL kan du leta dig uppåt 12-18mg nikotinstyrka.

Köpa shortfill och nikotinshots:

Om du vill komma lite billigare undan så kan du köpa en shortfill, som är en nikotinfri e-juice. Till en shortfill tillsätter du en nikotinshot om du önskar din vätska nikotinbaserad. Utöver vanliga shortfills finns det också MTL-shortfills som endast består av essenser, de spär du sedan med shots och kan uppnå 12mg nikotinstyrka.

Köpa shortfills och nikotinshots
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × tre =

Snabb frakt från 29kr

Eller köp online & hämta i butik

Öppet köp i 14 dagar

Returnera online eller i butik

Lång erfarenhet i branschen

8 år senare har vi koll på läget.

Klarna, Swish eller Paypal

Alla betalsätt är alltid gratis

Copyright © 2021 Black Box Sweden AB & eSmokes.se.
Med reservation för felskrivningar på produktbeskrivningar.

eSmokes betalsätt