Varukorg

✓ Snabb frakt ✓ Klarna, Swish & PayPal

4.8+ i omdöme på Trustpilot & Facebook

Mina Sidor

Tips från coachen

Hjälp

Våra osociala medier

Norsk?

For å sjekke ut med Klarna til Norge, må du velge NOK som valuta.Köpvillkor

Precis som på alla nätsidor måste du godkänna våra köpvillkor för att få handla hos oss. Läs här allt du behöver veta kring priser, betalningsalternativ, garanti, ångerrätt,  vad som händer om du inte hämtar ut ditt paket, förseningar, hur vi hanterar dina personliga uppgifter med mera.

eSmokes köpvillkor

Priser och betalning

Alla priser som anges är inklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset för din beställning, inklusive alla avgifter, moms och frakt. Betalningsvillkor finns angivet i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Tull kan förekomma till leveranser utanför Sveriges gränser.

Åldersgräns

Du måste vara 18 år för att handla hos oss, även bomull eller coils. Köper du på nätet kan du endast checka ut om du har åldern inne, i butik kan vår personal efterfråga ID-handling som du då måste kunna uppvisa. 

Betalningsalternativ

Online kan du betala med Klarna(Visa / Mastercard, delbetala eller mot faktura), Swish och Paypal.
I våra butiker kan betala med Swish, kort eller kontant.

Betalning med Klarna

Klarna erbjuds till kunder som bor i Sverige och Norge.

I Klarnas Checkout väljer du att betala med kort (Visa eller MasterCard), direkt med ditt Klarna-konto, mot faktura eller dela upp din betalning på x antal månader. Om du har frågor kring att betala med Klarna rekommenderar vi att du kontaktar deras kundservice på 08-12012010. Läs de fullständiga köpvillkoren på Klarnas hemsida.

Betalning med Swish

Swish erbjuds till kunder som bor i Sverige.

Swish är en mobil betaltjänst där du enkelt, snabbt och säkert kan överföra pengar. Betala ditt köp med Swish genom att logga in på din Swish-app och godkänna betalningen som vi skickar dig. Köpet godkänner du med Mobilt BankID och du får omedelbart en betalningsbekräftelse. Pengarna dras direkt från ditt anslutna konto.

Betalning med PayPal

PayPal erbjuds till kunder i alla länder som vi skickar till.

Betala snabbare och säkrare genom att använda PayPal. Du kan välja att finansiera din betalning från ditt PayPal-saldo eller via ett betal-eller kreditkort kopplat till ditt PayPal-konto. För mer information gå till www.paypal.se

Öppet köp och byte

Öppet köp gäller 14 dagar från den dag paketet uthämtats/mottagits vid köp online på www.esmokes.se, eller från den dag köpet gjorts i någon av våra fysiska butiker. Villkor för öppet köp: Produkten skall returneras oanvänd i originalförpackning med tillhörande plast och förpackningsmaterial. Retur av produkt i använt skick, alternativt med trasig förpackning (orsakad av kund) nekas öppet köp. Returer av använda produkter nekas och skickas åter till kund på kundens bekostnad (49kr) och risk.

Reklamation

 • Garanti gäller enligt villkoren ovan.
 • Returer skickas till oss på egen bekostnad, och på egen risk.
 • Returer får ej skickas mot postförskott.
 • Återbetalning efter godkänd retur sker snarast, alltid senaste 30 dagar från den dag vi mottagit din retur.
 • Efter vi tagit emot returförfrågan kan vi komma att begära in enheten för felsökning.
 • Har vi packat fel eller levererat en produkt som är skadad alternativt defekt ersätts du med samma eller likvärdig modell. Vid fallet att produkten är defekt vid leverans kan vi begära in enheten för felsökning, vi står då för alla kostnader. Kontakta oss vid felpackning via e-post så skickar vi korrekt produkt samt ut en retursedel för fri returfrakt. 

Garanti

För kostnadsfritt byte av icke fungerande (ej nedsatt prestanda, felaktigt användande eller slitage) produkter gäller i de flesta fall (i vissa fall kan andra tidsaspekter gälla):

 • Batteri: 2 månader
 • Coils: Ingen garanti
 • E-juice & shortfills: Ingen garanti
 • Essenser & basvätska: Ingen garanti
 • Mods: 3 månader
 • RBA: 3 månader
 • Startpaket: 3 månader
 • Tank: 1 månad
 • Övriga produkter: 1 månad

Vi ser att du kontaktar oss omgående efter du märkt något garantifel. Märk väl att det är ett krav att du sparar alla delar du får hem, så även kartong då vi kan efterfråga serienummer el. dyl. som ofta återfinns på kartongen. Livslängden på ovan produkter är avsevärt högre och garantin är satt lägre då många storvejpare konsumerar sina produkter i ett avsevärt högt tempo.

Känner du att att ovan tidsangivelse inte stämmer i ditt fall? Kontakta oss, vi är inte omöjliga att ha att göra med utan ser alltid en nöjd kund som vårt mål i alla.

Personliga uppgifter

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig, via Klarna, kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift. Kostnader som för närvarande ligger på 150 kronor. Undantag kan göras ifall vi via e-post kommit överrens om att låta en beställning gå i retur under öppet köp, då återbetalas beställningens totala summa minus fraktkostnader på 49kr.

Felaktig text/pris

Texter och produkter kan innehålla fel, vi förbehåller oss även rätten att kontakta kund för korrigering av pris i efterhand om vi angett ett felaktigt pris på en produkt.

Förseningar pga Postens hantering eller felaktigt angivna adresser

Det kan förekomma att paket fördröjs i Postens system av olika anledningar, i vissa fall går de tillbaka till avsändaren (oss) efter 14 dagar, fast allt är korrekt. I de fallen behöver vi invänta returen innan vi kan skicka ut paketet på nytt.

För kunder som angett fel adress behöver vi vänta 14 dagar innan försändelsen är oss åter, då kommer kund debiteras 24kr för returen samt 24kr för att skicka ut paketet på nytt.

Snabb frakt från 29kr

Eller köp online & hämta i butik

Öppet köp i 14 dagar

Returnera online eller i butik

Lång erfarenhet i branschen

9 år senare har vi koll på läget.

Klarna, Swish eller Paypal

Alla betalsätt är alltid gratis