Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
läser in...
Störst på e-cigaretter i Sverige

Gediget sortiment

Med massa skoj, allt från startpaket med e-cigaretter, e-juicer och shortfills till DIY och avancerade mojänger har vi något för alla!


» Alltid 20% på veckans deal
Ännu enklare att handla

Snabb frakt & fri faktura

I Sverige kostar frakten från 29kr och vi skickar samma dag. Beställ online & hämta i butik, gratis. Fakturan från Klarna bjuder vi på.


» Läs mer på vår sida för kundservice
Är du rökare idag?

Leave the dark side

Om du vill sluta röka finns det många studier som visar att e-cigaretter är effektivare än nikotinplåster & andra metoder för att sluta röka.


» Köp ditt första startpaket här
  

Köp din vejp online

Finfina elektroniska cigaretter i Sverige

eSmokes.se är en vejshop både online och som med våra 2 fysiska butiker genom åren, bokstavligen, har hjälpt tiotusentals kunder. Vi har e-cigaretter för alla behov, både för nybörjare som letar efter deras första startpaket, mods med hög watt, RDA för stora moln och de senaste tanksen för de som jagar moln. Smakmässigt har vi ungefär 300 olika e-juicer och shortfills och ungefär dubbelt så många essenser för DIY. Något som passar allas smaklökar. Sen vi öppnade har vi strävat efter att alltid kunna erbjuda det senaste och mest intressanta från vape-världen.

Vad är en e-cigarett?

Vi hjälper dig lära dig mer om e-cigaretter

En e-cigarett är batteridriven manick som fungerar genom att vätska som kallas e-juice hettas upp till ånga som andas in och ut. E-juicen i en e-cigarett innehåller naturligt nikotin (om önskat), propylenglykol, glycerin och smakämnen. Syftet med en e-cigarett är att ge en liknande känsla som fås av rökning, men utan den farliga röken. E-cigaretter är även kända som en vejp, vape, elektronisk cigarett, elektrisk cigarett, ecig, vape-penna eller vaporizor. En e-cigarett används som ett sätt att bryta ett beteende för att sluta röka.

Varför välja ossBästa e-cigaretterna

Som Sveriges ledande vejpshop är vi också dedikerade till att hålla dig uppdaterad inom de senaste trenderna inom e-cigaretter. Vi ser till att du har tillgång till de bästa elektroniska cigaretterna i Sverige, och ger dig referenser så att du kan dra nytta av för att göra rätt val.

Säkerhet och hög kvalitet

Vi är dedikerade till att endast erbjuda e-cigaretter och e-juice av högsta kvalitet. Vi har analyserat och testat tusentals märken och tar inte in någonting i sortimentet utan att ha provat det först. Om du har en fråga eller ett problem med någon av våra produkter, tveka inte att kontakta oss.

Ärligt engagerat team

Tiotusentals kunder litar på oss, det kan du också. Checka tryggt ut din beställning med Klarna eller Paypal. Vi arbetar kontinuerligt för att hålla webbplatsen uppdaterad och du köper vad du behöver och bara när du vill ha det. Det är inte svårare än så.

Svenskägt bolag

Vi är till 100% ägda av vårt Svenska bolag och är endast verksamma i Sverige. Det viktigaste för oss på eSmokes.se är att bara erbjuda äkta produkter till det bästa priset. Vi är the real deal, stöd oss och stöd den Svenska vapefamiljen.

Grym kundtjänst

Vi kan stoltsera med snabba och säkra leveranser med 7år+ erfarenhet. Har du en fråga om e-cigaretter? Vår kundtjänst hjälper dig med alla frågor över telefon, mail, chatt eller sociala medier.

Upplevelse av e-cigaretter

Har du tänkt sluta röka? Då borde du prova någon av våra billiga elektroniska cigaretter. Ingen aska, ingen rök och våra e-juicer är framtagna med de finaste ingredienserna för att ge en rikare upplevelse. I skrivande stund har vi över 300 smaker att välja på.