Logga in

Skriv in din e-post nedan så skickar vi dig ett nytt lösenord direkt.

Logga in med

Other Login
Yaeliq

Mothers Milkshake (100ml, Shortfill)

Härligt mogna och färska jordgubbar blandas med slät söt grädde i denna storsäljare från Yaeliq. Den rika men ändå krämiga smaken från denna e-juice kommer att föra dig tillbaka dina barndomsminnen. Du kommer att älska den perfekta balansen mellan jordgubbens sötma och len grädde. Njut av en krämig jordgubbsmilkshake på en varm sommardag eller när som helst!..Läs mer
199SEK

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna, du kan även betala med PayPal eller Bitcoin.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Härligt mogna och färska jordgubbar blandas med slät söt grädde i denna storsäljare från Yaeliq. Den rika men ändå krämiga smaken från denna e-juice kommer att föra dig tillbaka dina barndomsminnen. Du kommer att älska den perfekta balansen mellan jordgubbens sötma och len grädde. Njut av en krämig jordgubbsmilkshake på en varm sommardag eller när som helst!

Primära smaker: Jordgubbar, grädde
VG-halt: 70%
Flaskans storlek: 120ml
E-juice i flaskan: 100ml
Plats för nikotinshot: 20ml

En 100ml shortfill är en nikotinfri e-juice som levereras i en större flaska (120ml) med plats för två nikotinshots, som 10ml TPD-godkända basvätskor med 18mg nikotinstyrka. Genom att tillsätta två nikotinshot (köps separat) får din shortfill en nikotinstyrka på totalt 3mg. När du tillsatt nikotinshotsen skakar du shortfill-flaskan och låter den stå till sig några timmar.

Write Your Own Review
Lämna ett omdöme:
Ditt betyg
Vi följde instruktionerna när vi blandade i nickarna och lät den stå något längre än vad som var minimum. Och den smakar absolut ingenting. Doftar något men ingen smak bara rök. Vad är fel.
Ställ en ny fråga