Logga in

Skriv in din e-post nedan så skickar vi dig ett nytt lösenord direkt.

Logga in med

Other Login
Nyhet!
Teus

3 Core Fused Clapton RBA Coils, Ni80 (2-pack)

Detta är en trippel fused clapton RBA-coil som är baserad på en trippel kärna med en ytterwrap runt. Ytterwrapen är lindad så tight som det är möjligt, detta hindrar att ejuice smiter igenom luckorna annars och i förlängningen även spitback. De båda coilsen levereras i en plastbox som hjälper till att hålla formen intakt under leverans...Läs mer
99SEK

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna, du kan även betala med PayPal eller Bitcoin.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Detta är en trippel fused clapton RBA-coil som är baserad på en trippel kärna med en ytterwrap runt. Ytterwrapen är lindad så tight som det är möjligt, detta hindrar att ejuice smiter igenom luckorna annars och i förlängningen även spitback. De båda coilsen levereras i en plastbox som hjälper till att hålla formen intakt under leverans.
 

Egenskaper:

 • Antal: 2st
 • Ohm (dual coil)0.09-0.10ohm eller 0.14-0.16ohm
 • För läge: Watt (power)
 • Rekommenderad watt: 40-150W

 

Viktig information:

 • Coilen är klar att installeras och användas i alla rebuildable atomizers (RBA). När du installerar denna coil måste du veta hur du skall göra, du måste även kunna avlägsna hot spots för att förhindra kortslutning. Har du inte denna kunskap rekommenderar vi att du har en kunnig person som hjälper dig, eller ta coilen till din lokala vapeshop.
 • Alla coils är upphettade (pre-torched) inför leverans för att avlägsna eventuella rester under dess tillverkning, men även för att ta bort spänning i coilen. Tack vare upphettningen kommer din levererade coil vara perfekt vid leverans.
 • Se till att du använder säkra batterier, i synnerhet om du använder låg ohm. Använd minst 25-35A-batterier från välkända märken som LG, Samsung eller Sony.
   

Levereras med:

 • 2 x Coils från mästaren Teus
 • 1 x Bit bomull
Write Your Own Review
Lämna ett omdöme:
Ditt betyg

Coilology - 2 x Alien Coil, Ni80 (pre-made coil for RBA)

Inga frågor hittades.
Ställ en ny fråga