Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Teus

3 Core Fused Clapton RBA Coils, Ni80 (2-pack)

Detta är en trippel fused clapton RBA-coil från Teus som är baserad på en trippel kärna med en ytterwrap runt. Ytterwrapen är lindad så tight som det är möjligt, detta hindrar att ejuice smiter igenom luckorna annars och i förlängningen även spitback. De båda coilsen levereras i en plastbox som hjälper till att hålla formen intakt under leverans...Läs mer
Tillfälligt slut

Webblager

Tillfälligt slut

Butikslager

Göteborg: Parkgatan 17

Lund: Lilla Fiskaregatan 8

Malmö: Bergsgatan 14

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna i Sverige & Norge, eller betala med PayPal.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Detta är en trippel fused clapton RBA-coil från Teus som är baserad på en trippel kärna med en ytterwrap runt. Ytterwrapen är lindad så tight som det är möjligt, detta hindrar att ejuice smiter igenom luckorna annars och i förlängningen även spitback. De båda coilsen levereras i en plastbox som hjälper till att hålla formen intakt under leverans.
 

Egenskaper:

 • Antal: 2st
 • Ohm (dual)0.09-0.10ohm eller 0.14-0.16ohm (dubbel ohm för single coil)
 • För läge: Watt (power)
 • Rekommenderad watt: 40-150W

 

Viktig information:

 • Coilen är klar att installeras och användas i alla rebuildable atomizers (RBA). När du installerar denna coil måste du veta hur du skall göra, du måste även kunna avlägsna hot spots för att förhindra kortslutning. Har du inte denna kunskap rekommenderar vi att du har en kunnig person som hjälper dig, eller ta coilen till din lokala vapeshop.
 • Alla coils är upphettade (pre-torched) inför leverans för att avlägsna eventuella rester under dess tillverkning, men även för att ta bort spänning i coilen. Tack vare upphettningen kommer din levererade coil vara perfekt vid leverans.
 • Se till att du använder säkra batterier, i synnerhet om du använder låg ohm. Använd minst 25-35A-batterier från välkända märken som LG, Samsung eller Sony.
   

Levereras med:

 • 2 x Coils från mästaren Teus
 • 1 x Bit bomull