Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login

Import till Norge

läser in...
Tänk på att när du beställer till Norge från Sverige så köper du momsfritt av oss, men att du kan komma att behöva betala både avgifter och moms till Norska Tullen. Alla paket med ett totalt värde (inklusive frakt) över 350 NOK debiteras med 25% av det ursprungliga värdet, som motsvarar den moms vi ej debiterar dig.

Hamnar din beställning över 350 NOK debiteras du ytterligare en engångskostnad:

  • Nikotinbaserade produkter: 315 NOK
  • Nikotinfria produkter + hårdvara: 146 NOKPlacerar du en stor order som kombinerar ovan så resulterar det i:
Exempel 1: Om din beställning innehåller hårdvara och / eller endast nikotinbaserade e-juicer, samt har ett värde på över 350 NOK blir dina extra kostnader 315NOK + 25% av paketets kostnad inklusive frakt.
Exempel 2: om din beställning endast innehåller nikotinfria e-juicer, och även har ett värde på över 350NOK skulle din extra avgift bli: 146NOK + 25% av paketets kostnad.

Lösning: Beställ flera beställningar som understiger 350 NOK, vi skickar dem med en dags mellanrum så slipper du betala moms.

Vi ser dig mer än gärna som kund hos oss, och informerar därför om möjligheten att placera flertalet mindre beställningar, utan att överskrida 350 NOK. För att undvika framtida frustration, vänligen använd följande länk: http://www.toll.no/no/verktoy/importkalkulator/ där du enkelt kan räkna ut den totala kostnaden för din beställning.

Kontakta oss gärna om du är osäker!