Logga in

Skriv in din e-post nedan så skickar vi dig ett nytt lösenord direkt.

Logga in med

Other Login
Nyhet!
Vapetasia

Killer Kustard (50ml, Shortfill)

Vapetasia nådde massmarknaden med sitt mästerverk Killer Kustard, som har blivit deras signatursmak, eller flaggskepp om du hellre vill det. Killer Kustard är en förtrollande blandning av vanilj och custard (vaniljsås). Så om du letat efter den perfekta custarden som är söt och salig behöver du inte leta längre, här har du den lenaste och rikaste vanilla custarden på marknaden...Läs mer
199SEK

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna, du kan även betala med PayPal eller Bitcoin.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Vapetasia nådde massmarknaden med sitt mästerverk Killer Kustard, som har blivit deras signatursmak, eller flaggskepp om du hellre vill det. Killer Kustard är en förtrollande blandning av vanilj och custard (vaniljsås). Så om du letat efter den perfekta custarden som är söt och salig behöver du inte leta längre, här har du den lenaste och rikaste vanilla custarden på marknaden.

Primära smaker: Vaniljcustard
VG-halt: 70%
Flaskans storlek: 60ml
E-juice i flaskan: 50ml
Plats för nikotinshot: 10ml

En 50ml shortfill är en nikotinfri e-juice som levereras i en större flaska med plats för en nikotinshot, som är en 10ml TPD-godkänd basvätska med 18mg nikotinstyrka. Genom att tillsätta en nikotinshot (köps separat) får din shortfill en nikotinstyrka på totalt 3mg. När du tillsatt nikotinshoten skakar du shortfill-flaskan och låter den stå till sig några timmar.

Write Your Own Review
Lämna ett omdöme:
Ditt betyg

Vapetasia - Killer Kustard

Inga frågor hittades.
Ställ en ny fråga