Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Nyhet!
Vapetasia

Killer Kustard (50ml, Shortfill)

Vapetasia nådde massmarknaden med sitt mästerverk Killer Kustard, som har blivit deras signatursmak, eller flaggskepp om du hellre vill det. Killer Kustard är en förtrollande blandning av vanilj och custard (vaniljsås). Så om du letat efter den perfekta custarden som är söt och salig behöver du inte leta längre, här har du den lenaste och rikaste vanilla custarden på marknaden...Läs mer
199SEK

Webblager

Kan skickas omgående

Butikslager

Göteborg: Parkgatan 17

Lund: Lilla Fiskaregatan 8

Malmö: Bergsgatan 14

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna i Sverige & Norge, eller betala med PayPal.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Vapetasia nådde massmarknaden med sitt mästerverk Killer Kustard, som har blivit deras signatursmak, eller flaggskepp om du hellre vill det. Killer Kustard är en förtrollande blandning av vanilj och custard (vaniljsås). Så om du letat efter den perfekta custarden som är söt och salig behöver du inte leta längre, här har du den lenaste och rikaste vanilla custarden på marknaden.

Primära smaker: Vaniljcustard
VG-halt: 70%
Flaskans storlek: 60ml
E-juice i flaskan: 50ml
Plats för nikotinshot: 10ml

En 50ml shortfill är en nikotinfri e-juice som levereras i en större flaska med plats för en nikotinshot, som är en 10ml TPD-godkänd basvätska med 18mg nikotinstyrka. Genom att tillsätta en nikotinshot (köps separat) får din shortfill en nikotinstyrka på totalt 3mg. När du tillsatt nikotinshoten skakar du shortfill-flaskan och låter den stå till sig några timmar.