Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Flavor Apprentice - TFA

Vanilla Custard, 4oz/118ml (Essens)

En rik, smörig vaniljsås (Vanilla Custard), starkare än TFA Bavarian Cream. Naturligt & artificiellt aromatiserad. Icke smakingredienser: Propylenglykol (används som en bärare för upplösning av smakingredienser), vatten. Denna smak innehåller följande custard-ingredienser: Acetoin & Acetylpropionyl. Läs mer om custard-ingredienser här (länk till TFA's hemsida). Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens säljs i originalförpackning. ?TFA (Flavors Apprentice) benämns ibland i recept som TPA (Perfumers Apprentice), TFA/TPA är olika delar av samma företag. ..Läs mer
199SEK
Tillfälligt slut

Webblager

Tillfälligt slut

Butikslager

Göteborg: Parkgatan 17

Lund: Lilla Fiskaregatan 8

Malmö: Bergsgatan 14

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna i Sverige & Norge, eller betala med PayPal.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

En rik, smörig vaniljsås (Vanilla Custard), starkare än TFA Bavarian Cream.

  • Naturligt & artificiellt aromatiserad.
  • Icke smakingredienser: Propylenglykol (används som en bärare för upplösning av smakingredienser), vatten.
  • Denna smak innehåller följande custard-ingredienser: Acetoin & Acetylpropionyl. Läs mer om custard-ingredienser här (länk till TFA's hemsida).
  • Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice.
  • Denna essens säljs i originalförpackning.
  • ?TFA (Flavors Apprentice) benämns ibland i recept som TPA (Perfumers Apprentice), TFA/TPA är olika delar av samma företag. 


The Perfumers Apprentice (TPA) startade 2004, som en liten butik i en Santa Cruz, USA. Det var en plats där människor kunde lära sig om parfymer och kemi genom workshops och klasser, och experimentera med en myriad av doftämnen. Från den mysiga början har TPA vuxit organiskt och snabbt till en informativ och tillförlitlig onlinekälla med ett brett utbud av aromatiska vätskor och blivit ytterligare ett företag: The Flavor Apprentice (TFA). Det är under TFA som alla underbara essenser för diy e-juice har utvecklats som nu används av vapers världen över.