Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Flavor Apprentice - TFA

Ethyl Maltol-kristaller (10g)

Detta är rena ethyl maltol-kristaller. Kristallerna löses i PG med en halv tesked per 10ml PG, börja lågt och öka. Levereras ompackat i ziplockpåse per 10g...Läs mer
49SEK
Tillfälligt slut

Webblager

Tillfälligt slut

Vi byter just nu kassasystem i våra butiker. Hör med oss på chatten, eller e-post/tele, gällande lagerstatus i respektive butik.

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna i Sverige & Norge, eller betala med PayPal.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Detta är rena ethyl maltol-kristaller. Kristallerna löses i PG med en halv tesked per 10ml PG, börja lågt och öka. Levereras ompackat i ziplockpåse per 10g.

Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice.

Denna produkt är köpt i större volym som vi har flyttat över till mindre påsar, godkänt av TFA. 
?TFA (The Flavor Apprentice) benämns i vissa DIY-recept som TPA (The Perfumers Apprentice). TFA/TPA är olika delar av samma företag, och oavsett benämning refereras det alltid till samma essens. Läs mer nedan.


The Perfumers Apprentice (TPA) startade 2004, som en liten butik i en Santa Cruz, USA. Det var en plats där människor kunde lära sig om parfymer och kemi genom workshops och klasser, och experimentera med en myriad av doftämnen. Från den mysiga början har TPA vuxit organiskt och snabbt till en informativ och tillförlitlig onlinekälla med ett brett utbud av aromatiska vätskor och blivit ytterligare ett företag: The Flavor Apprentice (TFA). Det är under TFA som alla underbara essenser för diy e-juice har utvecklats som nu används av vapers världen över.