Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Flavor Apprentice - TFA

Cinnamon Sugar Cookie (20ml, Essens)

Smak: Detta är en Snickerdoodle typ av smak, vilket är en kaka framställd av smör, socker och mjöl rullade i kanelsocker...Läs mer
39SEK

Webblager

Kan skickas omgående

Vi byter just nu kassasystem i våra butiker. Hör med oss på chatten, eller e-post/tele, gällande lagerstatus i respektive butik.

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna i Sverige & Norge, eller betala med PayPal.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Smak: Detta är en Snickerdoodle typ av smak, vilket är en kaka framställd av smör, socker och mjöl rullade i kanelsocker.

Obs: Denna smak har en liten mängd av kanel. Vissa individer vara känsliga för kanel, använd inte denna smak om du är känslig för kanel
Obs: Denna smak innehåller "custard"-ingredienser: Acetylpropionyl. Läs mer om custard-ingredienser här (länk till TFAs hemsida).
Vattenlöslig. Ingredienser: Naturliga och artificiella smakämnen, propylenglykol, Glycerin

The Perfumers Apprentice (TPA) startade 2004, som en liten butik i en Santa Cruz, USA. Det var en plats där människor kunde lära sig om parfymer och kemi genom workshops och klasser, och experimentera med en myriad av doftämnen. Från den mysiga början har TPA vuxit organiskt och snabbt till en informativ och tillförlitlig onlinekälla med ett brett utbud av aromatiska vätskor och blivit ytterligare ett företag: The Flavor Apprentice (TFA). Det är under TFA som alla underbara essenser för diy e-juice har utvecklats som nu används av vapers världen över.