Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Flavor Apprentice - TFA

Cinnamon Red Hot (Essens)

Smak: Detta är en "avskalad" version av TFA's smak Cinnamon som innehåller mest kanelaldehyd och en touch av eugenol. Det är mer som godishållet än äkta kanel. Kanelaldehyd är huvudmolekylen i naturlig kanelbark, och denna molekyl som är ren kanelolja, inte bör lagras i icke-HDPE-plast. Undvik om allergisk mot kanel...Läs mer
Tillfälligt slut

Webblager

Tillfälligt slut

Butikslager

Malmö: Bergsgatan 14

Lund: Lilla Fiskaregatan 8

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna (Sverige/Norge), eller betala med PayPal.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Smak: Detta är en "avskalad" version av TFA's smak Cinnamon som innehåller mest kanelaldehyd och en touch av eugenol. Det är mer som godishållet än äkta kanel. Kanelaldehyd är huvudmolekylen i naturlig kanelbark, och denna molekyl som är ren kanelolja, inte bör lagras i icke-HDPE-plast. Undvik om allergisk mot kanel.

* Obs: kanelaldehyd kan variera från att vara svagt gul till mycket gult, och så kommer det att finnas färgvariationer med denna smak. Dessutom gör denna smak inte kombinera väl med hög VG.

Artificiellt aromatiserad.
Icke smakingredienser: Propylenglykol (används som en bärare för upplösning av smakingredienser), ethylalkohol.
Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice.

Denna essens är köpt i större volym som vi har flyttat över till mindre flaskor med egen etikett, godkänt av TFA. 
TFA (The Flavor Apprentice) benämns i vissa DIY-recept som TPA (The Perfumers Apprentice). TFA/TPA är olika delar av samma företag, och oavsett benämning refereras det alltid till samma essens. Läs mer nedan.


The Perfumers Apprentice (TPA) startade 2004, som en liten butik i en Santa Cruz, USA. Det var en plats där människor kunde lära sig om parfymer och kemi genom workshops och klasser, och experimentera med en myriad av doftämnen. Från den mysiga början har TPA vuxit organiskt och snabbt till en informativ och tillförlitlig onlinekälla med ett brett utbud av aromatiska vätskor och blivit ytterligare ett företag: The Flavor Apprentice (TFA). Det är under TFA som alla underbara essenser för diy e-juice har utvecklats som nu används av vapers världen över.

Write Your Own Review
Lämna ett omdöme:
Ditt betyg

Din fråga & Svar

No Questions Found.
Ställ en ny fråga