Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Teus

Stapled Fused Clapton RBA Coils, Ni80 (2-pack)

Den svåraste delen av att sätta upp sin RBA (Rebuildable atomizer) är att snurra den perfekta coilen. Så luta dig tillbaka och låt Svenske Teus göra allt jobb åt dig med sina för hand färdigsnurrade coils till RBA, RDTA och RTA. Coilsen är baserade på Ni80 för minimal ramp up time och fungerar endast i watt-läge...Läs mer
99SEK

Webblager

Kan skickas omgående

Butikslager

Göteborg: Parkgatan 17

Lund: Lilla Fiskaregatan 8

Malmö: Bergsgatan 14

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna i Sverige & Norge, eller betala med PayPal.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Den svåraste delen av att sätta upp sin RBA (Rebuildable atomizer) är att snurra den perfekta coilen. Så luta dig tillbaka och låt Svenske Teus göra allt jobb åt dig med sina för hand färdigsnurrade coils till RBA, RDTA och RTA. Coilsen är baserade på Ni80 för minimal ramp up time och fungerar endast i watt-läge.

Sätt bara in coilens ben i hålen i din atomizers poster och dra åt skruvarna, säkerställ dock innan köp att denna coilen får plats i din atomizer. Varken eSmokes.se eller Teus tar ansvar för användning av denna coil, kontakta oss gärna om du har några funderingar.

Antal: 2st
Tråd: Ribbon wire (0.4x0.1) wrapped med 36awg Ni80
Ohm (dual): Välj mellan 0.09-0.10Ω eller 0.14-0.16Ω, (ohmen blir dubbel om du kör dual coil).
Typ av tråd: Ni80
Inre diameter: 2.5mm
  

Egenskaper:

  • Coilen är klar att installeras och användas i alla rebuildable atomizers (RBA). När du installerar denna coil måste du veta hur du skall göra, du måste även kunna avlägsna hot spots för att förhindra kortslutning. Har du inte denna kunskap rekommenderar vi att du har en kunnig person som hjälper dig, eller ta coilen till din lokala vapeshop.
  • Alla coils är upphettade (pre-torched) inför leverans för att avlägsna eventuella rester under dess tillverkning, men även för att ta bort spänning i coilen. Tack vare upphettningen kommer din levererade coil vara perfekt vid leverans.
  • Se till att du använder säkra batterier, i synnerhet om du använder låg ohm. Använd minst 25-35A-batterier från välkända märken som LG, Samsung eller Sony.
  • Alla coils levereras i en plastbox som hjälper till att hålla coilens form under leverans.

 

Levereras med:

  • Teus - Stapled Fused Clapton RBA Coils, Ni80 (2-pack)