Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
läser in...

Tank

För dig som letar efter din första tank, eller vill testa något nytt avancerat, så har du kommit helt rätt! Vi på eSmokes.se tar endast in de mest intressanta och senaste tanksen för att ge dig bästa möjliga upplevelse. En e-cigarett består av ett batteri eller en mod + en tank, som tank väljer du antingen den enklare clearomizern eller den mer avancerade RBA-tanken.

En clearomizer består av två delar: En behållare som håller vätska (e-juice) och en coil (förbrännare) som hettar upp vätskan så att ångas bildas. En clearomizer använder färdiga coils som standard, men vissa clearomizers kommer med en RBA-bas där du kan använda egensnurrade coils.

En RBA däremot är mer avancerat, och kräver att du använder coils du snurrar och installerar själv (färdigsnurrade finns att köpa). Urvalet går här från drippers för gigantiska moln till RTA och RDTA för den som är ute efter de kraftigaste smakerna. Hos oss finns inga kloner, endast autentiska produkter!

RBA är ett samlingsnamn och en förkortning av rebuildable atomizer, kort och gott en tank där du använder coils du snurrar själv (eller köper färdigsnurrade). Inom familjen RBA finns det ett par olika typer:
- RDA: Har ingen tank, e-juice droppas direkt på coilen. Producerar oftast stora moln, kallas dripper.
- RTA: Håller e-juice i en tank likt en clearomizer, för de som prioriterar smakerna högst.
- RDTA: Kallas av många för det bästa av två världar med egenskaper som en RDA och en tank som en RTA.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 av 170

Page
per sida
Ange minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 av 170

Page
per sida
Ange minskande ordning