Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Visa som Rutnät Lista
Page
per sida

Tank

221 Produkter

För dig som letar efter din första tank, eller vill testa något nytt avancerat, så har du kommit helt rätt! Vi på eSmokes.se tar endast in de mest intressanta och senaste tanksen för att ge dig bästa möjliga upplevelse. En e-cigarett består av ett batteri eller en mod + en tank, som tank väljer du antingen den enklare clearomizern eller den mer avancerade RBA-tanken.

En clearomizer består av två delar: En behållare som håller vätska (e-juice) och en coil (förbrännare) som hettar upp vätskan så att ångas bildas. En clearomizer använder färdiga coils som standard, men vissa clearomizers kommer med en RBA-bas där du kan använda egensnurrade coils.

En RBA däremot är mer avancerat, och kräver att du använder coils du snurrar och installerar själv (färdigsnurrade finns att köpa). Urvalet går här från drippers för gigantiska moln till RTA och RDTA för den som är ute efter de kraftigaste smakerna. Hos oss finns inga kloner, endast autentiska produkter!

RBA är ett samlingsnamn och en förkortning av rebuildable atomizer, kort och gott en tank där du använder coils du snurrar själv (eller köper färdigsnurrade). Inom familjen RBA finns det ett par olika typer:
- RDA: Har ingen tank, e-juice droppas direkt på coilen. Producerar oftast stora moln, kallas dripper.
- RTA: Håller e-juice i en tank likt en clearomizer, för de som prioriterar smakerna högst.
- RDTA: Kallas av många för det bästa av två världar med egenskaper som en RDA och en tank som en RTA.

 1. SMOK
  TFV8 Baby/Big Baby Coils (5-pack)
  219SEK
  Betyg:
  75%
 2. Vaporesso
  NRG/NRG SE GT Coils (3-pack)
  Betyg:
  93%
  Slutsåld
 3. Aspire
  Nautilus/Nautilus Mini, Plato & Triton Mini BVC Coils (5-pack)
  129SEK
  Betyg:
  100%
Visa som Rutnät Lista
Page
per sida