Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Vision

Vapros Spinner 2, reglerbart eGo-batteri (1650mAh)

Vapros Spinner 2 1650mAh-batteriet från Vision är en uppgraderad och förbättrad version av föregångaren Vision Spinner. Detta batteri passar som handen i handsken med lite enklare clearomizers som K1 eller CE5 från Aspire som har en så kallad eGo-gängning. Den här nya versionen innehåller uppgraderad battericell med förlängd vejptid och lite smartare kretskort än tidigare...Läs mer
Tillfälligt slut

Webblager

Tillfälligt slut

Butikslager

Göteborg: Parkgatan 17

Lund: Lilla Fiskaregatan 8

Malmö: Bergsgatan 14

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna i Sverige & Norge, eller betala med PayPal.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Tillbehör

Vapros Spinner 2 1650mAh-batteriet från Vision är en uppgraderad och förbättrad version av föregångaren Vision Spinner. Detta batteri passar som handen i handsken med lite enklare clearomizers som K1 eller CE5 från Aspire som har en så kallad eGo-gängning. Den här nya versionen innehåller uppgraderad battericell med förlängd vejptid och lite smartare kretskort än tidigare.

Om du jämför med Spinner 1 så har Spinner 2 fått en utökad batteritid då den gått från 1100mAh till 1650mAh, vilket innebär att du kan köra på lite längre mellan laddningarna. Vi rekommenderar dock alltid att du köper två batterier så du alltid har ett färdigladdat. Liksom sin föregångare kommer denna nya version med variabel volt så att du kan styra vilken effekt du vill ha till din tank. Den förbättrade VV-ratten är placerad längst ner på batteriet och erbjuder spänningsintervall mellan 3,3-4,8V. Andra funktioner i Spinner 2 är automatisk avstängningstid, uppgraderat och förbättrat PCB-kontrollhuvud, 510-kompatibilitet, kortslutningsskydd och förbättrad strömbrytare.

Detta ljuvliga batteri finns nu i fler färger som regnbåge, rostfritt stål, matt svart och vitt. Tänk på att när vi fotade den regnbågsfärgade så blev ljuset lite lurigt, den är regnbågsfärgad överallt (ej svart som den ser ut på vissa bilder).