Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Nyhet!
SMOK

Infinix 2 (Podsystem)

Podsystemet Infinix 2 från SMOK är en uppgradering av föregångaren Infinix. Denna nya versionen påminner om ursprunget till dess yttra, fortfarande lika smal och elegant, men har ett större batteri och LED med fler färger...Läs mer
299SEK

Webblager

Kan skickas omgående

Vi byter just nu kassasystem i våra butiker. Hör med oss på chatten, eller e-post/tele, gällande lagerstatus i respektive butik.

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna i Sverige & Norge, eller betala med PayPal.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Podsystemet Infinix 2 från SMOK är en uppgradering av föregångaren Infinix. Denna nya versionen påminner om ursprunget till dess yttra, fortfarande lika smal och elegant, men har ett större batteri och LED med fler färger.

Infinix 2 har ett inbyggt batteri på 450mAh vilket ger en längre ångtid än föregångaren vars batteri endast mätte 250mAh. Denna nya versionen har också en LED-indikator med flera färger så du vet exakt hur du ligger till på batterifronten. Med i kitet ingår 2 tomma pods som båda mäter 2ml i kapacitet, du fyller dem med valfri e-juice. Du slipper knappar för att reglera volt, watt eller för att fyra av. Det är bara att ta en puff så sköter Infinix 2 resten.

Ingår:

  • 1 x Infinix 2
  • 2 x Tomma MTL-pods på 1.4ohm (2ml)
  • 1 x USB-kabel
  • 1 x Manual