Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Filtrera
Filtrera
Storlek
Visa som Rutnät Lista
per sida

Nikotinshots

6 Produkter

En nikotinshot är en 10ml smaklös TPD-godkänd basvätska på 18mg som används tillsammans med nikotinfria shortfills, för att göra dem nikotinhaltiga. Efter du tillsatt en eller flera nikotinshots skakar du flaskan och låter den dra i ett par timmar. Nikotinshots går även utmärkt att användas till DIY för att göra större basvätskor nikotinhaltiga. 

Välj mellan traditionella nikotinshots och de baserade på nikotinsalt.

 1. Chemnovatic
  VPG Nikotinshot, 20mg (10ml) Detta är en 10ml nikotinshot med 20mg nikotinstyrka med en bas på 50% VG & 50% PG, från erkända Chemnovatic. Denna nikotinshot är avsedd att användas med en nikotinfri e-juice som kallas shortfill, för att omvandla den till en e-juice med 3mg nikotinstyrka. Denna nikotinshot går även utmärkt att användas till DIY för att göra större basvätskor nikotinhaltiga.
  19SEK
  Betyg:
  100%
 2. Chemnovatic
  75% VG Nikotinshot, 20mg (10ml) Detta är en 10ml nikotinshot med 20mg nikotinstyrka och en bas på 75% VG, från erkända Chemnovatic. Denna nikotinshot är avsedd att användas med en nikotinfri e-juice som kallas shortfill, för att omvandla den till en e-juice med 3mg nikotinstyrka. Denna nikotinshot går även utmärkt att användas till DIY för att göra större basvätskor nikotinhaltiga.
  19SEK
  Betyg:
  100%
 3. Chemnovatic
  100% PG Nikotinshot, 18mg (10ml) Blanda denna nikotinshot med en nikotinfri shortfill för att göra den nikotinbaserad.
  19SEK
  Betyg:
  100%
 4. Sage Nicotine Salts
  100% VG Nikotinshot, Nikotinsalt, 18mg (10ml) Detta är en 10ml nikotinshot med 18mg nikotinstyrka baserad på nikotinsalt som utgörs av 100% VG som är producerad av Sage i USA. Denna nikotinshot är avsedd att användas med en nikotinfri e-juice som kallas shortfill, för att omvandla den till en e-juice med 3mg nikotinstyrka. Denna nikotinshot går även utmärkt att användas till DIY för att göra större basvätskor nikotinhaltiga.
  29SEK
  Betyg:
  93%
 5. Nicopure
  Smaklös VPG Nikotinshot, 20mg (10ml) Detta är en 10ml stor smaklös nikotinshot skapad i USA av Nicopure, baserad på 50% VG och har en nikotinstyrka på 20mg. Denna nikotinshot är framtagen för att göra din nikotinfria shortfill nikotinhaltig.
  19SEK
  Betyg:
  100%
 6. Nicopure
  Menthol Nikotinshot, 20mg (10ml) Detta är en 10ml stor nikotinshot skapad i USA av Nicopure som är smaksatt med menthol, baserad på 50% VG och har en nikotinstyrka på 20mg. Denna nikotinshot är framtagen för att göra din nikotinfria shortfill nikotinhaltig, samtidigt som den adderar en kylig uppfriskande smak.
  19SEK
  Betyg:
  70%
  Snart I lager
Visa som Rutnät Lista
per sida