Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
läser in...

Spekulant på att sälja e-cigaretter?

Som marknadsledande företag i branschen och med över 4 års erfarenhet vet vi vad dina kunder vill ha, och till vilket pris. Vi säljer inga kopior/kloner eller produkter utan namn, hos oss hittar du bara produkter från de allra största tillverkarna för att säkerställa kvalitet genom alla led. Vi har exklusiva avtal med flertalet producenter, vilket utöver ensamrätt också möjliggör ett lägre pris från oss till dig, än direkt från producenten. Nyttja våra inarbetade avtal och få upp till 70% cashback på dina köp hos oss.
eSmokes.se

Partihandel

Sedan vi startade eSmokes.se har vi fått mängder av förfrågningar från egenföretagare angående partihandel och samarbeten. Vi har gjort slag i saken och kan idag erbjuda en handfull produkter som är lämpade för tobaks- och livsmedelsbutiker att saluföra, som med fördel kan säljas av dig som vill ha e-cigaretter i din produktutbud.

Vi har exklusivt avtal för distribution i Sverige av TPD-godkända 10ml e-juicer från:
- Cosmic Fog
- Generic Adult Sours
- Liquid State
- Lost Fog
- Propaganda
- Simply Southern
- TNGL
- Whip'D

Vi kan erbjuda samtliga nikotinstyrkor & e-juice från märken ovan med leverans dagen därpå. Kontakta oss på [email protected] för att bli återförsäljare.


Vi erbjuder:

- Produkter som är säkra och efterföljer TPD (EU:s nya tobaksdirektiv).
- E-cigaretter som är användarvänliga, för såväl nya som erfarna användare.
- Varor som ger ert företag hög avkastning tack vare de avtal som vi har slutit med några av de högst ansedda tillverkarna i branschen.
- Möter våra höga krav på smak och kvalité.
- Snabb leverans.
- Ett ständigt växande utbud, så att ni alltid har det bästa och senaste som marknaden kan erbjuda.
- Kompletta paket för att komma igång med er försäljning.
- Marknadsföringsmaterial.
- Uppföljning och nära kontakt med vårt säljteam.

Är ni intresserade av att samarbeta med oss?

Kontakta oss på [email protected] eller via telefon på 040-6170400 för att få veta mer. Självklart går det bra att komma förbi vår butik på Bergsgatan 14 i Malmö och snacka över en kopp kaffe eller två. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i detta formulär så återkommer vi. Vi ser med glädje fram emot att höra från er!

E-cigaretter och lagar

EU har sedan ett par år tillbaka arbetat på ett omfattande tobaksdirektiv, där e-cigaretter faller under, som kallas TPD. TPD betyder Tobacco Product Directive och är ett direktiv som EU:s medlemsländer var bundna att implementera inom 20/5 2016. Sverige implementerade TPD exklusive e-cigaretter 20/5 2016, och en separat lag gällande e-cigaretter togs fram under sommaren 2017, där vi handlare får året ut på oss att sälja ut produkter som ej faller inom ramen för TPD.

Vad är en e-cigarett?

En e-cigarett består av ett batteri eller en mod som kort och gott driver den förångare (clearomizer/tank) som sitter på. En förångare består av två delar: En behållare som håller vätska (e-juice) och en coil (förbrännare) som hettar upp vätskan så att ånga bildas. En sub ohm clearomizer använder en coil med låg ohm (under 1ohm = sub) och producerar utöver bra smaker även mycket mer ånga än en traditionell clearomizer.

Coilen är den delen på en clearomizer som är förbrukningsvara och håller vanligen 2-4v beroende på hur mycket du använder den, och med vilken e-juice. När smak och/eller ånga minskar är det vanligen dags att byta coil. När du sedan trycker på ditt batteri/mods manuella knapp så hettas coilen upp, och ånga bildas.

Är e-cigaretter farligt?

Englands motsvarighet till vårt Läkemedelsverk, Public Health England (PHE) fastslog i en studie som publicerades sensommaren 2015 att e-cigaretter är cirka 95% mindre skadligt än rökning av traditionella cigaretter. Denna studie är globalt erkänd som tillförlitlig och blivit ett referensverk att hänvisa till när frågor gällande e-cigaretter och säkerhet kommer på tal.

Läs mer om undersökningen från PHE på vår supportsida, tillsammans med andra artiklar om hur e-cigaretter fungerar, säkerhet med mera: http://support.esmokes.se.