Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Limitless Mod

Guldpläterade magneter (2st)

Limitless Mod (USA) är en innovativ mekanisk mod som består av två delar: Body och Sleeve. Du köper en body (själva kroppen) och en eller flera sleeves (hylsor) som gör att du på ett enkelt sätt kan byta utseendet på din mod utan att behöva köpa en ny. Och som bonus så slår denna mod riktigt riktigt hårt!..Läs mer
89SEK
Tillfälligt slut

Webblager

Tillfälligt slut

Vi byter just nu kassasystem i våra butiker. Hör med oss på chatten, eller e-post/tele, gällande lagerstatus i respektive butik.

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna i Sverige & Norge, eller betala med PayPal.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Limitless Mod (USA) är en innovativ mekanisk mod som består av två delar: Body och Sleeve. Du köper en body (själva kroppen) och en eller flera sleeves (hylsor) som gör att du på ett enkelt sätt kan byta utseendet på din mod utan att behöva köpa en ny. Och som bonus så slår denna mod riktigt riktigt hårt!

De guldpläterade magneterna för Limitless Mod ger en trevlig mjuk knapp i modens switch, för den som föredrar magneter före fjädrar. Magneterna är guldpläterade magneter av typ N52. Tänk på att 24 karat guld är väldigt omtåligt, så var försiktig med din mod när du har de här magneterna i switchen din.

 

Levereras med:

  • 2 x Limitless Mod - Guldpläterade magneter