Logga in

Skriv in din e-post nedan så skickar vi dig ett nytt lösenord direkt.

Logga in med

Other Login
Limitless Mod

Silverpläterad fjäder (1st)

Limitless Mod (USA) är en innovativ mekanisk mod som består av två delar: Body och Sleeve. Du köper en body (själva kroppen) och en eller flera sleeves (hylsor) som gör att du på ett enkelt sätt kan byta utseendet på din mod utan att behöva köpa en ny. Och som bonus så slår denna mod riktigt riktigt hårt!..Läs mer
79SEK

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna, du kan även betala med PayPal eller Bitcoin.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Limitless Mod (USA) är en innovativ mekanisk mod som består av två delar: Body och Sleeve. Du köper en body (själva kroppen) och en eller flera sleeves (hylsor) som gör att du på ett enkelt sätt kan byta utseendet på din mod utan att behöva köpa en ny. Och som bonus så slår denna mod riktigt riktigt hårt!

En silverpläterad fjäder till Limitless Mods är en klar uppgradering för de som nyttjar högpresterande atomizers på sub-ohm. Anledningen till att fjädern är silverpläterad är för att minska mängden ström som färdas genom fjädern till knappen som i sin tur absorberar värmen som genereras i moden. En sIlverpläterad fjäder kan även hjälpa till att sänka spänningsfallet och öka prestandan i moden.

 

Levereras med:

  • 1 x Limitless Mod - Silverpläterad fjäder (1st)
Write Your Own Review
Lämna ett omdöme:
Ditt betyg

Limitless Mod - Lazer Cat Sleeve

passar denna till sub zero shorty?
Ställ en ny fråga