Logga in

Skriv in din e-post nedan så skickar vi dig ett nytt lösenord direkt.

Logga in med

Other Login
Limitless Mod

Copper Body (Mekanisk mod)

Denna mod från Limitless Mod (USA) är en innovativ mekanisk mod som består av två delar: Body och Sleeve. Du köper en body (själva kroppen) och en eller flera sleeves (hylsor) som gör att du på ett enkelt sätt kan byta utseendet på din mod utan att behöva köpa en ny. Och som bonus så slår denna mod riktigt riktigt hårt!..Läs mer
1599SEK

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna, du kan även betala med PayPal eller Bitcoin.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Denna mod från Limitless Mod (USA) är en innovativ mekanisk mod som består av två delar: Body och Sleeve. Du köper en body (själva kroppen) och en eller flera sleeves (hylsor) som gör att du på ett enkelt sätt kan byta utseendet på din mod utan att behöva köpa en ny. Och som bonus så slår denna mod riktigt riktigt hårt!

Bodyn är gjord av koppar och har 4 ventilationshål. Den använder ett avancerat 4-vägs-system (rail system) för jordning som garanterar att moden fyrar av när du trycker på knappen, varje gång. Denna teknik garanterar att knappen inte rör på sig men tar även bort problemet med varma knappar. Knappen i sig är en infälld sådan, som nyttjar en robust fjäder i rostfritt stål för mjuk och fin tryckkänsla. Knappen agerar även kontakt vilket minskar antalet delar och spänningsfall. Utöver det så har moden direkt kontakt mellan batteriet och atomizer, vilket i sin tur innebär att Limitless mods slår riktigt riktigt hårt.

Med moden kommer en liten ring i Delrin så du kan justera moden för att skydda batteriet från kortslutning. Tänk på att detta är en mod som ger direkt kontakt från batteriet till atomizern (direct to atomizer) så innan du skruvar i batteriet ska du alltid skruva på din atomizer.
 

Egenskaper:

  • Tillverkad av koppar
  • Designad och tillverkad i USA
  • Justerbar Delrin
  • Direkt kontakt mellan batteri och atomizer för minimal spänningsfall
  • Utbytbara sleeves (hylsor) för ett helt nytt utseende och känsla
  • Revolutionerande system för jordning
  • Prisvärd och slagkraftigt
  • Knapp i ett stycke
  • Valfria uppgraderingar för utseende

 

Levereras med:

  • 1 x Limitless Mod - Copper Body
Write Your Own Review
Lämna ett omdöme:
Ditt betyg

Limitless Mod - Lazer Cat Sleeve

Inga frågor hittades.
Ställ en ny fråga