Logga in

Skriv in din e-post nedan så skickar vi dig ett nytt lösenord direkt.

Logga in med

Other Login
Limitless Mod

Aluminum Body (Mekanisk mod)

Denna mod från Limitless Mod (USA) är en innovativ mekanisk mod som består av två delar: Body och Sleeve. Du köper en body (själva kroppen) och en eller flera sleeves (hylsor) som gör att du på ett enkelt sätt kan byta utseendet på din mod utan att behöva köpa en ny. Och som bonus så slår denna mod riktigt riktigt hårt!..Läs mer
898SEK

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna, du kan även betala med PayPal eller Bitcoin.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Denna mod från Limitless Mod (USA) är en innovativ mekanisk mod som består av två delar: Body och Sleeve. Du köper en body (själva kroppen) och en eller flera sleeves (hylsor) som gör att du på ett enkelt sätt kan byta utseendet på din mod utan att behöva köpa en ny. Och som bonus så slår denna mod riktigt riktigt hårt!

Bodyn är gjord av 7071-aluminum och har 4 ventilationshål. Den använder ett avancerat 4-vägs-system (rail system) för jordning som garanterar att moden fyrar av när du trycker på knappen, varje gång. Denna teknik garanterar att knappen inte rör på sig men tar även bort problemet med varma knappar. Knappen i sig är en infälld sådan, som nyttjar en robust fjäder i rostfritt stål för mjuk och fin tryckkänsla. Knappen agerar även kontakt vilket minskar antalet delar och spänningsfall. Utöver det så har moden direkt kontakt mellan batteriet och atomizer, vilket i sin tur innebär att Limitless mods slår riktigt riktigt hårt.

Med moden kommer en liten ring i Delrin så du kan justera moden för att skydda batteriet från kortslutning. Tänk på att detta är en mod som ger direkt kontakt från batteriet till atomizern (direct to atomizer) så innan du skruvar i batteriet ska du alltid skruva på din atomizer.
 

Egenskaper:

  • Tillverkad av 7071 aluminium
  • Designad och tillverkad i USA
  • Justerbar Delrin
  • Direkt kontakt mellan batteri och atomizer för minimal spänningsfall
  • Utbytbara sleeves (hylsor) för ett helt nytt utseende och känsla
  • Revolutionerande system för jordning
  • Prisvärd och slagkraftigt
  • Knapp i ett stycke
  • Valfria uppgraderingar för utseende

 

Levereras med:

  • 1 x Limitless Mod - Aluminum Body
Write Your Own Review
Lämna ett omdöme:
Ditt betyg

Limitless Mod - Lazer Cat Sleeve

Kommer ni ta in andra varianter av sleeves till Limitless serien?
Frågan har kommit in tidigare som kan ses här men imo att datum saknas så undrar jag om ni planerar på att ta in aluminium versionen igen av Limitless? Jag har kollat runt på nätet och de verkar vara mer eller mindre slut i hela EU så vill egentligen veta om jag måste importera den från USA eller om ni tar in den.
När dyker denna upp igen?
Hej hej. Funderar på en Limitless mod, det är stor skillnad på priset på en alu body, gämfört med en coppar. Är det stor skillnad på funktion. Eller är det mest utseende. Mvh Micke.
Kan denna tänkas komma in igen?
Ställ en ny fråga