Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Kommer snart!
Naked 100

Lava Flow ICE (50ml, Shortfill)

Lava Flow ICE av Naked 100 simulerar en utflykt till den tropiska ön som du säkert har som bakgrundsbild på din dator eller mobil. Denna härliga tropiska smak är en kombination av färska jordgubbar, kokosöt och ananas som klyshigt nog faktiskt kommer förföra dina smaklökar. Denna uppdaterade version av Lava Flow är precis som föregångare, fast med tillsatt uppfriskande menthol...Läs mer
199SEK
Tillfälligt slut

Webblager

Tillfälligt slut

Butikslager

Göteborg: Parkgatan 17

Lund: Lilla Fiskaregatan 8

Malmö: Bergsgatan 14

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna i Sverige & Norge, eller betala med PayPal.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Lava Flow ICE av Naked 100 simulerar en utflykt till den tropiska ön som du säkert har som bakgrundsbild på din dator eller mobil. Denna härliga tropiska smak är en kombination av färska jordgubbar, kokosöt och ananas som klyshigt nog faktiskt kommer förföra dina smaklökar. Denna uppdaterade version av Lava Flow är precis som föregångare, fast med tillsatt uppfriskande menthol.

Primära smaker: Jordgubbe, ananas, kokos, menthol
VG-halt: 70%
Flaskans storlek: 60ml
E-juice i flaskan: 50ml
Plats för nikotinshot: 10ml

En 50ml shortfill är en nikotinfri e-juice som levereras i en större flaska med plats för en nikotinshot, som är en 10ml TPD-godkänd basvätska med 18mg nikotinstyrka. Genom att tillsätta en nikotinshot (köps separat) får din shortfill en nikotinstyrka på totalt 3mg. När du tillsatt nikotinshoten skakar du shortfill-flaskan och låter den stå till sig några timmar.