Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Kommer snart!
Innokin

Kroma-R Kit med Ajax Tank, 80W (Startpaket)

Detta är ett startpaket som består av moden Kroma-R på 80W som drivs av 1 x 18650 med dynamiska outputs samt Sub-Ohm-tanken Ajax som nyttjar de nya Plex3D-coilsen. Ett perfekt paket för den med fokus på kraftfulla smaker.

Snabb frakt från 29kr i Sverige - Skickas samma dag.

Gratis faktura via Klarna i Sverige & Norge, eller betala med PayPal.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

 

 

Detta är ett startpaket som består av moden Kroma-R på 80W som drivs av 1 x 18650 med dynamiska outputs samt Sub-Ohm-tanken Ajax som nyttjar de nya Plex3D-coilsen. Ett perfekt paket för den med fokus på kraftfulla smaker.

Mod - Kroma-R:

Kroma-R från Innokin är en kompakt boxmod med 3 olika outputs, konstruerad i robust zinklegering, drivs av 1 x 18650 och fyrar av upp till 80W. Kroma-R är konstruerad av hållbar zinklegering vilket gör den tålig mot enklare fall, eller om du välter den.

Teknisk sett fyrar moden av mellan 6-80W (1-7.5V) med ett ohm-omfång på 0.05 - 3.5ohm, bypassläge och 3 olika kraftlägen för effekten. Kör på soft, normal eller boost, beroende på vilken typ av vape du gillar. Du kan också gå mer på djupet och ställa in effekten i kurvläget, så du kan få din mod exakt som du vill ha den. Kroma-R fyrar av i stort sett ögonaböj med en avfyrningshastighet på 0.003s. Moden drivs av 1 x 18650-batteri (som du köper separat) och som installeras underifrån genom luckan fäst med gångjärn.

Tank - Ajax:

Ajax-tanken är Innokins senaste Sub-ohm-tank som håller 5ml e-juice, fylls på enkelt från toppen och använder en helt ny typ av coil: Ajax Plex3D. Watten ligger på 30-80W beroende på vilken coil du använder, något för den som har fokus på smak före gigantiska moln. Ajax håller sig rätt kompakt trots dess stora kapacitet, tack vare bubbelglaset i kvartsglas på 5ml. Coilen som används är en vidareutveckling på Innokins Plex3D-coils, som är tänkt att ge ännu rikare smaker tack vare Mesh-tekniken. Som vanligt har Innokin spunnit vidare på dess plug-n-play-teknik vilket innebär att du bara trycker fast coilen.

Konstruktionen är i vanlig ordning i rostfritt stål, vilket ger en robust och gedigen känsla. Storleksmässigt mäter tanken 48mm på höjden och 24mm i diameter. Längst ner på tanken finns ett dubbelt luftflöde som styrs via en luftflödesring. Med tanken följer 2 coils, en på 0.16ohm som fungerar bäst mellan 50-80W och en coil på 0.35ohm som fungerar bäst mellan 30-55W, så du kan se vilken typ du gillar bäst.

För 599 riksdaler får du:

  • 1 x Kroma-R boxmod
  • 1 x Ajax Sub-ohm-tank
  • 1 x Extra coil
  • 1 x Micro-USB-kabel
  • 1 x Extra glas
  • 1 x Manual
  • 1 x Garantikort
Teknisk spec
Färg Volcano Röd
Tillverkare Innokin
Total höjd (mm) 179
Mod - Bredd (mm) 40
Mod - Djup (mm) 26
Tank - Höjd (mm) 48
Tank - Diameter (mm) 24
Tankens storlek (ml) 5
Anslutning 510
Säkerhetsfunktioner Lågt Motstånd, Kortslutning, Urladdat Batteri, Felvänt Batteri, Låg Spänning
Watt (W) 6 - 80
Motstånd (‎ohm) 0.03 - 3.5
Trådkompabilitet Kanthal A1, Ni200 (Ni), Titan (Ti), Rostfritt stål (SS), 316L Rostfritt stål (316LSS)
Temperaturkontroll (TC) Ja
Temperaturkontroll (tråd) Ni200, Rostfritt stål (316LSS)
Display OLED
Material Zinklegering
Batterityp Externt
Batteri (Separat) 1 x 18650
Batteriplacering Botten
Bypassläge Ja
Stealthläge Ja
USB-Kabel Inkluderad
Laddning Micro-USB
Mjukvaruuppdateringar Ja
Write Your Own Review
Du granskar:Kroma-R Kit med Ajax Tank, 80W (Startpaket)
Ditt betyg