Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Joyetech

eGo ONE, eGrip 2 & Tron, CL-R RBA Coils (5-pack)

Hjärtat i en clearomizer är dess förbrännare (coil head), den reglerar flödet av e-liquid som sedan förångas. På Joyetech eGo ONE & TRON är alla delar utbytbara vilket gör att när prestandan sjunker är det första steget att byta ut förbrännaren, och på så vis hålla kostnaderna nere och livslängden uppe...Läs mer
49SEK 179SEK

Webblager

Kan skickas omgående

Butikslager

Göteborg: Parkgatan 17

Lund: Lilla Fiskaregatan 8

Malmö: Bergsgatan 14

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna i Sverige & Norge, eller betala med PayPal.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Hjärtat i en clearomizer är dess förbrännare (coil head), den reglerar flödet av e-liquid som sedan förångas. På Joyetech eGo ONE & TRON är alla delar utbytbara vilket gör att när prestandan sjunker är det första steget att byta ut förbrännaren, och på så vis hålla kostnaderna nere och livslängden uppe.

R betyder Rebuildable (ombyggbar) vilket innebär att med denna coil till eGo ONE kan du själv byta bomullen på när den börjar smaka bränt / dåligt. Du kan även bygga om coilen till valfri ohm med Kanthal. Du kan även öppna och stänga coilen för att på så vis reglera mängden e-juice som rinner in till bomullen, för e-juice med hög VG rekommenderar vi att du har coilen väldigt öppen.


Coil på 0.5ohm har en större öppning (3.5mm), möjliggör för mer luftflöde, mer ånga och passar de som gillar mycket ånga och mjukt lungbloss. Coil på 1.0ohm har en mindre öppning (1.8mm) och passar de som gillar en stark vape och mest tar munbloss. 
 

Kompatibel med:

  • Joyetech - eGo ONE Mini
  • Joyetech - eGo ONE 2200mAh
  • Joyetech - eGo ONE Mega
  • Joyetech - eVic VTC Mini Tron

 

Levereras med:

  • 1 x Joyetech - CL-R Rebuildable Kanthal Coil, 5-pack (eGo ONE & Tron)