Logga in

Skriv in din e-post nedan så skickar vi dig ett nytt lösenord direkt.

Logga in med

Other Login
Joyetech

eGo ONE, eGrip 2 & Tron, CL-R RBA Coils (5-pack)

Hjärtat i en clearomizer är dess förbrännare (coil head), den reglerar flödet av e-liquid som sedan förångas. På Joyetech eGo ONE & TRON är alla delar utbytbara vilket gör att när prestandan sjunker är det första steget att byta ut förbrännaren, och på så vis hålla kostnaderna nere och livslängden uppe...Läs mer
49SEK 143SEK

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna, du kan även betala med PayPal eller Bitcoin.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Hjärtat i en clearomizer är dess förbrännare (coil head), den reglerar flödet av e-liquid som sedan förångas. På Joyetech eGo ONE & TRON är alla delar utbytbara vilket gör att när prestandan sjunker är det första steget att byta ut förbrännaren, och på så vis hålla kostnaderna nere och livslängden uppe.

R betyder Rebuildable (ombyggbar) vilket innebär att med denna coil till eGo ONE kan du själv byta bomullen på när den börjar smaka bränt / dåligt. Du kan även bygga om coilen till valfri ohm med Kanthal. Du kan även öppna och stänga coilen för att på så vis reglera mängden e-juice som rinner in till bomullen, för e-juice med hög VG rekommenderar vi att du har coilen väldigt öppen.


Coil på 0.5ohm har en större öppning (3.5mm), möjliggör för mer luftflöde, mer ånga och passar de som gillar mycket ånga och mjukt lungbloss. Coil på 1.0ohm har en mindre öppning (1.8mm) och passar de som gillar en stark vape och mest tar munbloss. 
 

Kompatibel med:

  • Joyetech - eGo ONE Mini
  • Joyetech - eGo ONE 2200mAh
  • Joyetech - eGo ONE Mega
  • Joyetech - eVic VTC Mini Tron

 

Levereras med:

  • 1 x Joyetech - CL-R Rebuildable Kanthal Coil, 5-pack (eGo ONE & Tron)
Write Your Own Review
Lämna ett omdöme:
Ditt betyg

Joyetech - CLR-Ti Rebuildable Coil, 5-pack (eGo ONE & Tron)

Löste problemet med dry hits genom att jag körde en nål helt genom bomullen, vevade runt lite så en kanal bildades och sen primade. Nu funkar det med max VG från Quack's juice factory.
Älskar idén. Skulle dra ner på coilkontot betydligt. Men... Har problem med dry hits. Juiceflödet på max. Testat max VG, 85% VG och 70% VG. Bytt bomull till japansk organisk. Samma problem i eGo one och Evic VTC mini runt 20W. Tips? Är det bättre att testa CLR Ti med tempkontroll?
Tjäna! Hur skulle Everyday drips 15%pg 85% vg funka me dessa coils? :) Blir det för trögflytande?
När kommer Rebuildable för NI repektive Ti?
Ställ en ny fråga