Logga in

Skriv in din e-post nedan så skickar vi dig ett nytt lösenord direkt.

Logga in med

Other Login
Joyetech

CLR-Ni Rebuildable Coil, 5-pack (eGo ONE & Tron)

Hjärtat i en clearomizer är dess förbrännare (coil head), den reglerar flödet av e-liquid som sedan förångas. På Joyetech eGo ONE & TRON är alla delar utbytbara vilket gör att när prestandan sjunker är det första steget att byta ut förbrännaren, och på så vis hålla kostnaderna nere och livslängden uppe...Läs mer
199SEK
Tillfälligt slut

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna, du kan även betala med PayPal eller Bitcoin.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Hjärtat i en clearomizer är dess förbrännare (coil head), den reglerar flödet av e-liquid som sedan förångas. På Joyetech eGo ONE & TRON är alla delar utbytbara vilket gör att när prestandan sjunker är det första steget att byta ut förbrännaren, och på så vis hålla kostnaderna nere och livslängden uppe.

R betyder Rebuildable (ombyggbar) vilket innebär att med denna coil till eGo ONE kan du själv byta bomullen på när den börjar smaka bränt / dåligt. Tråden är gjord av Nickel som du kan kontrollera temperaturen med, tänk på att du behöver en mod som är kompatibel med Nickel-tråd,
Ni. Du kan även öppna och stänga coilen för att på så vis reglera mängden e-juice som rinner in till bomullen, för e-juice med hög VG rekommenderar vi att du har coilen väldigt öppen.

Coil på 0.5ohm har en större öppning (3.5mm), möjliggör för mer luftflöde, mer ånga och passar de som gillar mycket ånga och mjukt lungbloss. Coil på 1.0ohm har en mindre öppning (1.8mm) och passar de som gillar en stark vape och mest tar munbloss. 
 

Kompatibel med:

  • Joyetech - eGo ONE Mini
  • Joyetech - eGo ONE 2200mAh
  • Joyetech - eGo ONE Mega
  • Joyetech - eVic VTC Mini Tron

 

Levereras med:

  • 1 x Joyetech - CLR-Ni Rebuildable Coil, 5-pack (eGo ONE & Tron)
Write Your Own Review
Lämna ett omdöme:
Ditt betyg

Joyetech - CLR-Ti Rebuildable Coil, 5-pack (eGo ONE & Tron)

Inga frågor hittades.
Ställ en ny fråga