Logga in

Skriv in din e-post nedan så skickar vi dig ett nytt lösenord direkt.

Logga in med

Other Login
Nyhet!
Vaporesso

GT Mesh Clapton Coil

Denna Clapton-MESH-coil från Vaporesso har 4 individuella ingångar för luftflöde och använder traditionell ekologisk bomull i en coil snurrad som en klassisk Clapton. Med hjälp detta extra luftflöde lyckas Vaporesso kombinera både kraftig smak med en hel del ånga, trots relativt låga rekommenderade watt-nivåer. Coilen är byggd för att fungera mellan 50-80W men absolut bäst presterar den i spannet 65-70W...Läs mer
149SEK

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna, du kan även betala med PayPal eller Bitcoin.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Denna Clapton-MESH-coil från Vaporesso har 4 individuella ingångar för luftflöde och använder traditionell ekologisk bomull i en coil snurrad som en klassisk Clapton. Med hjälp detta extra luftflöde lyckas Vaporesso kombinera både kraftig smak med en hel del ånga, trots relativt låga rekommenderade watt-nivåer. Coilen är byggd för att fungera mellan 50-80W men absolut bäst presterar den i spannet 65-70W.

Jämför du en mesh-coil med en traditionell kanthal-coil så har den förstnämnda ett betydligt bredare område som den värmer upp, vilket innebär att den både värmer bomullen jämnt, absorberar e-juice mer effektivt men ger också lenare smaker och större ånga. Ett gigantiskt plus är att denna bad boy INTE läcker!

Denna coilen passar:

  • NRG Tank-serien
  • Cascade One Tank
  • Cascade One Plus Tank
Write Your Own Review
Lämna ett omdöme:
Ditt betyg
Inga frågor hittades.
Ställ en ny fråga