Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Nyhet!
Coilology

Fused Clapton RBA-tråd, NI80 & SS316L (3m/spole)

Coilologys Fused Clapton Wire har en dubbel 28Ga-kärna med en 36Ga ytterwrap. Yttertråden är lindad så snäv och tight det är möjligt för att hindra att e-juice smiter igenom luckorna när de förångas. Sättet som en tight Clapton är lindad med sin stora yta är det effektivaste sättet att undvika spitback, det ger också bättre smak och större produktion av ånga...Läs mer
64SEK

Webblager

Kan skickas omgående

Butikslager

Göteborg: Parkgatan 17

Lund: Lilla Fiskaregatan 8

Malmö: Bergsgatan 14

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna i Sverige & Norge, eller betala med PayPal.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Coilologys Fused Clapton Wire har en dubbel 28Ga-kärna med en 36Ga ytterwrap. Yttertråden är lindad så snäv och tight det är möjligt för att hindra att e-juice smiter igenom luckorna när de förångas. Sättet som en tight Clapton är lindad med sin stora yta är det effektivaste sättet att undvika spitback, det ger också bättre smak och större produktion av ånga.

Varje trådspole är rengjord med en Ultra Sonic Cleaner för att säkerställa att tråden du får är helt utan spår av nånting som inte ska vara där. Finns tillgänglig i både Ni80 Nichrome och SS316L som är baserad på Stainless Steel (Rostfritt stål). Tråden som är 10ft/3m levereras på en inplastad spole.

Motstånd per meter:
Ni80 Nichrome: 8.53ohm
SS316L Stainless Steel: 3.04ohm