Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Nyhet!
Coilology

Fused Clapton RBA Coil, NI80 & SS316L (10-pack)

Coilsen i detta paket med Fused Clapton Coils från Coilology har en dubbel 26Ga-kärna med en 38Ga (SS316L) / 36Ga (Ni80) ytterwrap. Yttertråden är lindad så snäv och tight det är möjligt för att hindra att e-juice smiter igenom luckorna när de förångas. Sättet som en tight Clapton är lindad med sin stora yta är det effektivaste sättet att undvika spitback, det ger också bättre smak och större produktion av ånga...Läs mer
Tillfälligt slut

Webblager

Tillfälligt slut

Butikslager

Göteborg: Parkgatan 17

Lund: Lilla Fiskaregatan 8

Malmö: Bergsgatan 14

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna i Sverige & Norge, eller betala med PayPal.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Coilsen i detta paket med Fused Clapton Coils från Coilology har en dubbel 26Ga-kärna med en 38Ga (SS316L) / 36Ga (Ni80) ytterwrap. Yttertråden är lindad så snäv och tight det är möjligt för att hindra att e-juice smiter igenom luckorna när de förångas. Sättet som en tight Clapton är lindad med sin stora yta är det effektivaste sättet att undvika spitback, det ger också bättre smak och större produktion av ånga.

Varje coil är rengjord med en Ultra Sonic Cleaner för att säkerställa att coilen du får är helt utan spår av nånting som inte ska vara där. Finns tillgänglig i både Ni80 Nichrome och SS316L som är baserad på Stainless Steel (Rostfritt stål). Coilsen levereras i 10-pack i en plastbox för att skydda den under transport.

Motstånd per coil:
Ni80 Nichrome: 0.34ohm/single & 0.17ohm/dual
SS316L Stainless 0.29ohm/single & 0.14ohm/dual