Logga in

Skriv in din e-post nedan så skickar vi dig ett nytt lösenord direkt.

Logga in med

Other Login
Nyhet!
Coilology

Fused Clapton RBA Coil, NI80 & SS316L (10-pack)

Coilsen i detta paket med Fused Clapton Coils från Coilology har en dubbel 26Ga-kärna med en 38Ga (SS316L) / 36Ga (Ni80) ytterwrap. Yttertråden är lindad så snäv och tight det är möjligt för att hindra att e-juice smiter igenom luckorna när de förångas. Sättet som en tight Clapton är lindad med sin stora yta är det effektivaste sättet att undvika spitback, det ger också bättre smak och större produktion av ånga...Läs mer
49SEK

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna, du kan även betala med PayPal eller Bitcoin.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Coilsen i detta paket med Fused Clapton Coils från Coilology har en dubbel 26Ga-kärna med en 38Ga (SS316L) / 36Ga (Ni80) ytterwrap. Yttertråden är lindad så snäv och tight det är möjligt för att hindra att e-juice smiter igenom luckorna när de förångas. Sättet som en tight Clapton är lindad med sin stora yta är det effektivaste sättet att undvika spitback, det ger också bättre smak och större produktion av ånga.

Varje coil är rengjord med en Ultra Sonic Cleaner för att säkerställa att coilen du får är helt utan spår av nånting som inte ska vara där. Finns tillgänglig i både Ni80 Nichrome och SS316L som är baserad på Stainless Steel (Rostfritt stål). Coilsen levereras i 10-pack i en plastbox för att skydda den under transport.

Motstånd per coil:
Ni80 Nichrome: 0.34ohm/single & 0.17ohm/dual
SS316L Stainless 0.29ohm/single & 0.14ohm/dual

Write Your Own Review
Lämna ett omdöme:
Ditt betyg
Inga frågor hittades.
Ställ en ny fråga