Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Visa som Rutnät Lista
per sida

Tomma pods (Innokin/Smok/Lost Vape)

4 Produkter

Under denna sektion hittar du ersättningspods till podsystem som använder tomma pods du själv fyller med e-juice.

 1. Lost Vape
  Orion DNA GO, 2-pack tomma pods Podsystemet Orion DNA GO från Lost Vape använder en pod som håller både coil och tank. Välj antingen 0.25ohm för bra balans mellan smak och ånga, eller 0.5ohm om du vill ha absolut mest fokus på smaken.
  115SEK
 2. SMOK
  3-pack pods till Infinix Detta är en 3-pack extra tomma pods från SMOK för Infinix ultraportabla kit. 
  149SEK
 3. Innokin
  EQ/EQ-S Plexus Mesh Pod (1-pack) Podsystemet EQ/EQ-S från Innokin använder 2ml pods du fyller med egen e-juice som är designade för MTL (Mun-Till-Lunga). Varje pod innehåller en 0.5ohm Plexus EQ/EQ-S Coil som är den första Mesh-coilen i ett podsystem på marknaden, i skrivande stund. Poden fäster enkelt med hjälp av en kraftig magnet och fylls via ett fiffigt bottenfyllningssystem som prisats av diverse Youtube-recensenter. Poden fylls genom att du vrider en del av botten för att exponera fyllningsporten, läckage är inte ett alternativ.
  39SEK
 4. Innokin
  EQ/EQ-S Plex3d Mesh Pod (1-pack) Detta är en pod till Innokins bägge podsystem EQ och EQ-S, som är baserad på en 0.48ohm 3D Mesh-coil och håller 2ml e-juice. Poden fäster magnetiskt till podsystemet och har ett intuitivt system där poden fylls från botten och fyllporten är dold bakom ett lock som sluts stenhårt.
  39SEK
Visa som Rutnät Lista
per sida