Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Filtrera
Aktiva filter
 1. Tillverkare Inawera Ta bort denna produkt
Visa som Rutnät Lista
Page
per sida

DIY

13 Produkter

När du blandar egen e-juice använder du en eller flera essenser som blandas med basvätska. I denna sektion hittar du essenser från världens mest populära tillverkare, basvätska och nikotinshots från Chemnovatic samt en mängd tillbehör för DIY.

Vi har gjort vår hemläxa och endast tagit in de produkter som håller högst kvalitet och som är mest populära. Kanske har du inte hittat en e-juice som passar din smak, spara en slant på att blanda själv eller utveckla din kreativitet och göra nåt skoj? Köp då ingredienser här och blanda din e-juice själv! 

 1. Inawera
  Cactus (Essens) Smak: Kaktus Rekommenderad blandning: 1-2% Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat ö
  59SEK
  Betyg:
  93%
 2. Inawera
  Wild Strawberry (Essens) Smultron Rekommenderad blandning: 3% Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat över till mindre flaskor med egen etikett, godkänt av Inawera
  Slutsåld
 3. Inawera
  Mango (Essens) Mango Rekommenderad blandning: 3% Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat över till mindre flaskor med egen etikett, godkänt av Inawera.
  59SEK
 4. Inawera
  Blueberry (Essens) Smak: Blåbär Rekommenderad blandning: 1-3% Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat ö
  59SEK
  Betyg:
  100%
 5. Inawera
  Raspberry (Essens) Hallon Rekommenderad blandning: 1-2% Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat över till mindre flaskor med egen etikett, godkänt av Inawera.
  59SEK
 6. Inawera
  Pear (Essens) Päron Rekommenderad blandning: 1-3% Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat över till mindre flaskor med egen etikett, godkänt av Inawera.
  59SEK
 7. Inawera
  Cherry (Essens) Körsbär Rekommenderad blandning: 1% Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat över till mindre flaskor med egen etikett, godkänt av Inawera.
  59SEK
 8. Inawera
  Banana (Essens) Banan Rekommenderad blandning: 3% Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat över till mindre flaskor med egen etikett, godkänt av Inawera.
  59SEK
 9. Inawera
  Pineapple (Essens) Ananas Rekommenderad blandning: 3-5% Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat över till mindre flaskor med egen etikett, godkänt av Inawera.
  59SEK
 10. Inawera
  Peach (Essens) Persika Rekommenderad blandning: 3% Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat över till mindre flaskor med egen etikett, godkänt av Inawera.
  59SEK
Visa som Rutnät Lista
Page
per sida