Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Filtrera
Filtrera
Visa som Rutnät Lista
per sida

Flaskor för DIY

6 Produkter

Efter du blandat din fantastiska e-juice behöver du förvara den på ett lämpligt sätt. Äldre flaskor för e-juice kan absolut fungera, men är inte optimalt. Lägg en mindre slant på ordentliga flaskor, och kanske gör egna labels till dom?

 1. Chubby Gorilla
  DIY: Chubby Gorilla PET-flaska, V3 (60ml) Soft Squeeze PET Signature Unicorn CRC bottle från Amerikanska Chubby Gorilla är utformade specifikt för e-juice, och här kan du köpa V3 som är den senaste versionen.
  16SEK
  Betyg:
  100%
 2. DIY: PE-flaska, 5st (50ml) Det här är en tom mjuk PE-flaska som lämpligen används för de som blandar egen e-liquid / e-juice, så kallat DIY. PE-flaskan fungerar även ypperligt för de som vill dela med sig. PE-flaskan kan steriliseras, har barnsäker kork och är konstruerad så den inte läcker vilket gör den smidig att ta med sig.  Korkarna är blandade färger.   Levereras med: 5 x DIY: PE-flaska (50ml)
  44SEK
 3. DIY: PE-flaska, 5st (20ml) Det här är en tom mjuk PE-flaska som lämpligen används för de som blandar egen e-liquid / e-juice, så kallat DIY. PE-flaskan fungerar även ypperligt för de som vill dela med sig. PE-flaskan kan steriliseras, har barnsäker kork och är konstruerad så den inte läcker vilket gör den smidig att ta med sig.  Korkarna är blandade färger.   Levereras med: 5 x DIY: PE-flaska (20ml)
  39SEK
  Betyg:
  100%
 4. Unicorn PE-flaska, 5st (15ml) Unicorn PE-flaskan är tom flaska i mjuk PE-plast som är utmärkt att använda när du behöver bära med dig e-juice. Flaskan kan steriliseras, har barnsäker kork och är konstruerad så den inte läcker vilket gör den smidig att ta med sig.    Levereras med: 5 x Unicorn PE-flaska (15ml)
  39SEK
  Betyg:
  80%
 5. Nålflaska (15ml) En nålflaska håller e-juice och med sin trubbiga nål lämpar sig utmärkt för att fylla e-juice på enheter med små ingångshål som äldre clearomizers i stil med eGo CE5 eller nyare podsystem som EQ och Infinix.
  19SEK
  Slutsåld
 6. Flavorah - FLV
  Flavorah receptbok (150 recept) Detta är en skrift från Flavorah för dig som vill bemästra konsten av DIY E-juice. Här lär du dig blanda egen e-juice och bok i sig är huvudsakligen en receptsamling av smaker du kan blanda genom att endast använda essenser från FlavourArt.
  149SEK
Visa som Rutnät Lista
per sida