Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Filtrera
Filtrera
Visa som Rutnät Lista
per sida

Flaskor för DIY

8 Produkter

Efter du blandat din fantastiska e-juice behöver du förvara den på ett lämpligt sätt. Äldre flaskor för e-juice kan absolut fungera, men är inte optimalt. Lägg en mindre slant på ordentliga flaskor, och kanske gör egna labels till dom?

 1. Chubby Gorilla
  DIY: Chubby Gorilla PET-flaska, V3 (60ml) Soft Squeeze PET Signature Unicorn CRC bottle från Amerikanska Chubby Gorilla är utformade specifikt för e-juice, och här kan du köpa V3 som är den senaste versionen.
  16SEK
  Betyg:
  100%
 2. DIY: PE-flaska, 5st (50ml) Det här är en tom mjuk PE-flaska som lämpligen används för de som blandar egen e-liquid / e-juice, så kallat DIY. PE-flaskan fungerar även ypperligt för de som vill dela med sig. PE-flaskan kan steriliseras, har barnsäker kork och är konstruerad så den inte läcker vilket gör den smidig att ta med sig.  Korkarna är blandade färger.   Levereras med: 5 x DIY: PE-flaska (50ml)
  44SEK
 3. DIY: PE-flaska, 5st (20ml) Det här är en tom mjuk PE-flaska som lämpligen används för de som blandar egen e-liquid / e-juice, så kallat DIY. PE-flaskan fungerar även ypperligt för de som vill dela med sig. PE-flaskan kan steriliseras, har barnsäker kork och är konstruerad så den inte läcker vilket gör den smidig att ta med sig.  Korkarna är blandade färger.   Levereras med: 5 x DIY: PE-flaska (20ml)
  39SEK
  Betyg:
  100%
 4. Chubby Gorilla
  DIY: Chubby Gorilla PET-flaska, V3 (120ml) Soft Squeeze PET Signature Unicorn CRC bottle från Amerikanska Chubby Gorilla är utformade specifikt för e-juice till skillnad från andra flaskor som egentligen är tänkta för något annat från början. Blandar du egna juicer rekommenderar vi starkt flaskor från Chubby Gorilla, över traditionella PE-flaskor.
  19SEK
  Betyg:
  100%
  Slutsåld
 5. DIY: PE-flaska, 5st (120ml) Det här är en tom mjuk PE-flaska som lämpligen används för de som blandar egen e-liquid / e-juice, så kallat DIY. PE-flaskan fungerar även ypperligt för de som vill dela med sig. PE-flaskan kan steriliseras, har barnsäker kork och är konstruerad så den inte läcker vilket gör den smidig att ta med sig.  Flaskan som levereras är större än den som visas på bilden. Korkarna är blandade färger.   Levereras med: 5 x DIY: PE-flaska, 5st (120ml)
  54SEK
  Betyg:
  80%
  Slutsåld
 6. Unicorn PE-flaska, 5st (15ml) Unicorn PE-flaskan är tom flaska i mjuk PE-plast som är utmärkt att använda när du behöver bära med dig e-juice. Flaskan kan steriliseras, har barnsäker kork och är konstruerad så den inte läcker vilket gör den smidig att ta med sig.    Levereras med: 5 x Unicorn PE-flaska (15ml)
  39SEK
  Betyg:
  80%
 7. Nålflaska (15ml) En nålflaska håller e-juice och med sin trubbiga nål lämpar sig utmärkt för att fylla e-juice på enheter med små ingångshål som äldre clearomizers i stil med eGo CE5 eller nyare podsystem som EQ och Infinix.
  19SEK
  Slutsåld
 8. Flavorah - FLV
  Flavorah receptbok (150 recept) Detta är en skrift från Flavorah för dig som vill bemästra konsten av DIY E-juice. Här lär du dig blanda egen e-juice och bok i sig är huvudsakligen en receptsamling av smaker du kan blanda genom att endast använda essenser från FlavourArt.
  149SEK
Visa som Rutnät Lista
per sida