Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Filtrera
Visa som Rutnät Lista
Page
per sida

Dosering & mixer för DIY

16 Produkter

När du blandar din egen e-juice behöver du en mängd tillbehör såsom doseringssprutor, pipetter och kanske en våg, för att få all dosering 100% korrekt. Här har vi allt du behöver.

 1. DIY: Spruta för dosering (1ml) Denna spruta utan nål är avsedd för det kära ändamålet att blanda egen e-juice, DIY. Används när du skall dosera koncentrat tillsammans med basvätska.   Levereras med: 1 x DIY: Spruta för dosering av e-juice (1ml)
  8SEK
 2. DIY: Spruta för dosering (10ml) Denna spruta utan nål är avsedd för det kära ändamålet att blanda egen e-juice, DIY. Används när du skall dosera koncentrat tillsammans med basvätska. Denna produkt kan du enkelt sterilisera genom att koka upp vatten i en kastrull och låta kastrullen koka med i ett par minuter.   Levereras med: 1 x DIY: Spruta för dosering av e-juice (10ml)
  11SEK
 3. DIY: Spruta för dosering (20ml) Denna spruta utan nål är avsedd för det kära ändamålet att blanda egen e-juice, DIY. Används när du skall dosera koncentrat tillsammans med basvätska. Denna produkt kan du enkelt sterilisera genom att koka upp vatten i en kastrull och låta kastrullen koka med i ett par minuter.   Levereras med: 1 x DIY: Spruta för dosering av e-juice (20ml)
  14SEK
  Slutsåld
 4. DIY: Spruta för dosering (5ml) Denna spruta utan nål är avsedd för det kära ändamålet att blanda egen e-juice, DIY. Används när du skall dosera koncentrat tillsammans med basvätska. Denna produkt kan du enkelt sterilisera genom att koka upp vatten i en kastrull och låta kastrullen koka med i ett par minuter.   Levereras med: 1 x DIY: Spruta för dosering av e-juice (5ml)
  10SEK
 5. DIY: Trubbig nål till doseringsspruta, 16AWG Detta är en blunt needle (trubbig nål) som används för DIY e-juice, den sätts på en doseringsspruta (säljs separat). Högre awg är för PG och essenser, lägre awg är för tjockare vätska som VG.  Denna produkt kan du enkelt sterilisera genom att koka upp vatten i en kastrull och låta kastrullen koka med i ett par minuter. Färgen på produkten kan vara avvikande från färgen på bilden. Köp doseringsspruta här. Levereras i 2-pack.   Levereras med: 2 x DIY: Trubbig nål till doseringsspruta, 16AWG
  11SEK
  Betyg:
  60%
 6. DIY: Trubbig nål till doseringsspruta, 22AWG Detta är en blunt needle (trubbig nål) som används för DIY e-juice, den sätts på en doseringsspruta (säljs separat). Högre awg är för PG och essenser, lägre awg är för tjockare vätska som VG.  Denna produkt kan du enkelt sterilisera genom att koka upp vatten i en kastrull och låta kastrullen koka med i ett par minuter. Färgen på produkten kan vara avvikande från färgen på bilden. Köp doseringsspruta här. Levereras i 2-pack.   Levereras med: 2 x DIY: Trubbig nål till doseringsspruta, 22AWG
  11SEK
 7. DIY: Spruta för dosering (3ml) Denna spruta utan nål är avsedd för det kära ändamålet att blanda egen e-juice, DIY. Används när du skall dosera koncentrat tillsammans med basvätska. Denna produkt kan du enkelt sterilisera genom att koka upp vatten i en kastrull och låta kastrullen koka med i ett par minuter.   Levereras med: 1 x DIY: Spruta för dosering av e-juice (3ml)
  9SEK
 8. Våg för DIY e-juice, 200g x 0.01g En liten smidig våg för den som blandar egen e-juice och istället för att använda ml väger de olika komponenterna. Vågen drivs av 2 x AAA-batterier (ej inkluderat).   Levereras med: 1 x Våg för DIY e-juice, 200g x 0.01g
  149SEK
  Betyg:
  100%
  Slutsåld
 9. DIY: Pipett för dosering, 5-pack (1ml) Denna 1ml stora pipett i mjuk böjbar plast är avsedd för det kära ändamålet att blanda egen e-juice när du skall dosera koncentrat tillsammans med basvätska. Fungerar även att använda som dripper när du köper riktigt stora flaskor e-juice. Kommer i 5-pack.
  14SEK
 10. Swedish Mixology
  Shortfill Opener (öppnare för flaskor, 10-120ml) Detta är en öppnare från Swedish Mixology som används för att öppna flaskor med e-juice. Den kan användas för att öppna alla flaskor med storlek från från 10ml till 120ml, och levereras med ett tjusigt halsband. Häng den runt halsen och visa vem som är stans bästa flasköppnare.
  29SEK
  Snart I lager
Visa som Rutnät Lista
Page
per sida