Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Filtrera
Filtrera
Storlek
Visa som Rutnät Lista
Page
per sida

The Flavor Apprentice (USA)

84 Produkter

The Perfumers Apprentice (TPA) startade 2004, som en liten butik i en Santa Cruz, USA. Det var en plats där människor kunde lära sig om parfymer och kemi genom workshops och klasser, och experimentera med en myriad av doftämnen. Från den mysiga början har TPA vuxit organiskt och snabbt till en informativ och tillförlitlig onlinekälla med ett brett utbud av aromatiska vätskor och blivit ytterligare ett företag: The Flavor Apprentice (TFA). Det är under TFA som alla underbara koncentrat för diy e-juice har utvecklats som nu används av vapers världen över.

 1. Flavor Apprentice - TFA
  Vanilla Custard (20ml, Essens) En rik, smörig vaniljsås (Vanilla Custard), starkare än TFA Bavarian Cream.
  39SEK
 2. Flavor Apprentice - TFA
  Strawberries and Cream (20ml, Essens) En mycket gräddig och krämig typ av jordgubbar som TFA utvecklats på allmän begäran.
  39SEK
  Betyg:
  60%
 3. Flavor Apprentice - TFA
  Sweet Cream (20ml, Essens) Söt grädde, inga konstigheter, naturligt aromatiserad.
  39SEK
  Slutsåld
 4. Flavor Apprentice - TFA
  Key Lime (20ml, Essens) En färsk lime smak, bra antingen på egen hand eller i kombination med andra smaker. Denna smak innehåller naturliga ingredienser som ibland kan skikta sig (inte alltid), detta påverkar detta inte smaken och är helt ofarligt. Denna typ av sak kan hända oftare med smaker som använder naturliga ingredienser.
  39SEK
  Betyg:
  100%
 5. Flavor Apprentice - TFA
  Cotton Candy (20ml, Essens) Cotton Candy är inte en stark smak, eftersom etylmaltol inte kommer att upplösas i PG vid högre koncentrationer. Det används som ett milt sötningsmedel och gör starka smaker lenare.
  39SEK
  Betyg:
  60%
 6. Flavor Apprentice - TFA
  Sour, VG (20ml, Essens) Detta är en sur smak baserad på äppelsyra (20%) som spätts i PG (80%), en essens som används för att göra andra smaker sura.
  39SEK
  Slutsåld
 7. Flavor Apprentice - TFA
  Philippine Mango (20ml, Essens) En saftig ny mangosmak från TFA!
  39SEK
 8. Flavor Apprentice - TFA
  Pineapple Juicy (20ml, Essens) En ljus ananas som är mindre benägen att skikta sig än TFA's ursprungliga ananas (pineapple). Naturligt & artificiellt aromatiserad. Icke smakingred
  39SEK
  Betyg:
  100%
Visa som Rutnät Lista
Page
per sida