Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Filtrera
Filtrera
Storlek
Visa som Rutnät Lista
Page
per sida

Inawera / INA (Polen)

13 Produkter

Inawera Flavours essenser är av många ansedda som en av de absolut bästa. Inawera, baserat i Polen, producerar dessa essenser direkt för DIY e-juice-marknaden. Essenserna är väldigt koncentrerade, och de flesta är rekommenderade att blanda så lågt som 3%, något som skiljer sig markant från andra tillverkares essenser. Alla produkter från Inawera Flavours har blivit utvecklade och framtagna i laboratorium och de är således såväl testade och certifierade för tillverkning och försäljning inom EU. Var så god och njut, eller som de säger i Polen, "cieszyć się"!

 1. Inawera
  Cactus (Essens) Smak: Kaktus Rekommenderad blandning: 1-2% Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat ö
  59SEK
  Betyg:
  93%
 2. Inawera
  Blueberry (Essens) Smak: Blåbär Rekommenderad blandning: 1-3% Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat ö
  59SEK
  Betyg:
  100%
 3. Inawera
  Wild Strawberry (Essens) Smultron Rekommenderad blandning: 3% Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat över till mindre flaskor med egen etikett, godkänt av Inawera
  59SEK
 4. Inawera
  Mango (Essens) Mango Rekommenderad blandning: 3% Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat över till mindre flaskor med egen etikett, godkänt av Inawera.
  Slutsåld
 5. Inawera
  Raspberry (Essens) Hallon Rekommenderad blandning: 1-2% Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat över till mindre flaskor med egen etikett, godkänt av Inawera.
  59SEK
 6. Inawera
  Pear (Essens) Päron Rekommenderad blandning: 1-3% Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat över till mindre flaskor med egen etikett, godkänt av Inawera.
  59SEK
 7. Inawera
  Cherry (Essens) Körsbär Rekommenderad blandning: 1% Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat över till mindre flaskor med egen etikett, godkänt av Inawera.
  Slutsåld
 8. Inawera
  Pineapple (Essens) Ananas Rekommenderad blandning: 3-5% Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat över till mindre flaskor med egen etikett, godkänt av Inawera.
  Slutsåld
 9. Inawera
  Banana (Essens) Banan Rekommenderad blandning: 3% Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat över till mindre flaskor med egen etikett, godkänt av Inawera.
  Slutsåld
 10. Inawera
  Peach (Essens) Persika Rekommenderad blandning: 3% Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat över till mindre flaskor med egen etikett, godkänt av Inawera.
  Slutsåld
Visa som Rutnät Lista
Page
per sida