Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Visa som Rutnät Lista
Page
per sida

DIY

568 Produkter

När du blandar egen e-juice använder du en eller flera essenser som blandas med basvätska. I denna sektion hittar du essenser från världens mest populära tillverkare, basvätska och nikotinshots från Chemnovatic samt en mängd tillbehör för DIY.

Vi har gjort vår hemläxa och endast tagit in de produkter som håller högst kvalitet och som är mest populära. Kanske har du inte hittat en e-juice som passar din smak, spara en slant på att blanda själv eller utveckla din kreativitet och göra nåt skoj? Köp då ingredienser här och blanda din e-juice själv! 

 1. Chemnovatic
  VPG Nikotinshot, 20mg (10ml) Smaklös nikotinshot baserad på traditionellt nikotin
  19SEK
  Betyg:
  100%
 2. Chemnovatic
  75% VG Nikotinshot, 20mg (10ml) Smaklös nikotinshot baserad på traditionellt nikotin
  19SEK
  Betyg:
  100%
 3. Chemnovatic
  100% PG Nikotinshot, 18mg (10ml) Smaklös nikotinshot baserad på traditionellt nikotin
  19SEK
  Betyg:
  100%
 4. Chubby Gorilla
  DIY: Chubby Gorilla PET-flaska, V3 (60ml) Soft Squeeze PET Signature Unicorn CRC bottle från Amerikanska Chubby Gorilla är utformade specifikt för e-juice, och här kan du köpa V3 som är den senaste versionen.
  16SEK
  Betyg:
  100%
 5. Vampire Vape
  Heisenberg (30ml, Essens) Blandade frukter, cooling
  149SEK
  Betyg:
  91%
 6. DIY: PE-flaska, 5st (50ml) Det här är en tom mjuk PE-flaska som lämpligen används för de som blandar egen e-liquid / e-juice, så kallat DIY. PE-flaskan fungerar även ypperligt för de som vill dela med sig. PE-flaskan kan steriliseras, har barnsäker kork och är konstruerad så den inte läcker vilket gör den smidig att ta med sig.  Korkarna är blandade färger.   Levereras med: 5 x DIY: PE-flaska (50ml)
  44SEK
 7. DIY: Spruta för dosering (1ml) Denna spruta utan nål är avsedd för det kära ändamålet att blanda egen e-juice, DIY. Används när du skall dosera koncentrat tillsammans med basvätska.   Levereras med: 1 x DIY: Spruta för dosering av e-juice (1ml)
  8SEK
 8. DIY: PE-flaska, 5st (20ml) Det här är en tom mjuk PE-flaska som lämpligen används för de som blandar egen e-liquid / e-juice, så kallat DIY. PE-flaskan fungerar även ypperligt för de som vill dela med sig. PE-flaskan kan steriliseras, har barnsäker kork och är konstruerad så den inte läcker vilket gör den smidig att ta med sig.  Korkarna är blandade färger.   Levereras med: 5 x DIY: PE-flaska (20ml)
  39SEK
  Betyg:
  100%
 9. DIY: Spruta för dosering (10ml) Denna spruta utan nål är avsedd för det kära ändamålet att blanda egen e-juice, DIY. Används när du skall dosera koncentrat tillsammans med basvätska. Denna produkt kan du enkelt sterilisera genom att koka upp vatten i en kastrull och låta kastrullen koka med i ett par minuter.   Levereras med: 1 x DIY: Spruta för dosering av e-juice (10ml)
  11SEK
Visa som Rutnät Lista
Page
per sida