Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
läser in...
Coilology

Twisted Clapton RBA-tråd, Ni80 (3m/spole)

Om du tröttnat på färdigsnurrade coils och vill snurra egna, så kan vi rekommendera att använda denna Twisted Clapton-tråden från Coilology. Tråden är baserad på Ni80 vilket gör den kompatibel med watt och tempkontroll.

48SEK

Snabb frakt från 29kr i Sverige - Skickas samma dag.

Gratis faktura via Klarna i Sverige & Norge, eller betala med PayPal.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

 

 

Om du tröttnat på färdigsnurrade coils och vill snurra egna, så kan vi rekommendera att använda denna Twisted Clapton-tråden från Coilology. Tråden är baserad på Ni80 vilket gör den kompatibel med både wattläge såväl som för temperaturkontroll.

Med flera trådar av snurrad (twisted) rund tråd + clapton-tråd på utsidan, är denna Twisted Clapton från Coilology the real deal! Med den ökade ytan på coilen kommer den färdiga coilen att ge dig både bättre smak och öka ångproduktionen, medan den fortfarande passar alla posthål utan problem. Inför leverans rengörs samtliga trådar från Coilogy med ultraljudsrengörare för att säkerställa att det inte finns någon korskontaminering. Denna speciella tråd kan appliceras för dem som vill snurra medelstora coils. Levereras på en rulle.
 

Egenskaper:

 • Längd: 10 feet / 3 meter
 • Trådkonfiguration: 4-28/36
 • Inre diameter: 2.5mm
 • Antal varv (wraps): 5st
 • För läge: Watt + Temperaturkontroll
 • Rekommenderad watt: 45-90W

 

Viktig information:

 • Tråden är  är klar att snurras och användas i alla rebuildable atomizers (RBA). När du snurrar denna tråd måste du veta hur du skall göra, du måste även kunna avlägsna hot spots för att förhindra kortslutning. Har du inte denna kunskap rekommenderar vi att du har en kunnig person som hjälper dig, eller ta tråden till din lokala vapeshop.
 • Alla trådar är tvättade med ultraljud inför leverans för att avlägsna eventuella rester under dess tillverkning. Tack vare rengöringen kommer din levererade tråd vara perfekt vid leverans.
 • Se till att du använder säkra batterier, i synnerhet om du använder låg ohm. Använd minst 25-35A-batterier från välkända märken som LG, Samsung eller Sony.
 • Tråden levereras på en rulle som hjälper till att hålla trådens form under leverans.

 

Levereras med:

 • 1 x Coilology - Twisted Clapton, Ni80 (3m/spole)
Teknisk spec
Storlek 2 x 0.20mm
Tillverkare Coilology
Typ Twisted Clapton
Storlek (awg) 28, 36
Material NI80
Längd (m) 3
Läge Watt, Temperaturkontroll
Write Your Own Review
Du granskar:Twisted Clapton RBA-tråd, Ni80 (3m/spole)
Ditt betyg