Logga in

Skriv in din e-post nedan så skickar vi dig ett nytt lösenord direkt.

Logga in med

Other Login
Cloudy Coils

2 x Stovetop Coil (färdig coil)

Den svåraste delen av att sätta upp sin dripper, RDA, är att snurra den perfekta coilen. Så luta dig tillbaka och låt Cloudy Coils göra allt jobb åt dig med sina coils gjorda av Kanthal A1 eller Royal Wire som är snurrade, pressade och upphettade. Sätt bara in coilens ben i hålen i din atomizers poster och dra åt skruvarna...Läs mer
49SEK

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna, du kan även betala med PayPal eller Bitcoin.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Den svåraste delen av att sätta upp sin dripper, RDA, är att snurra den perfekta coilen. Så luta dig tillbaka och låt Cloudy Coils göra allt jobb åt dig med sina coils gjorda av Kanthal A1 eller Royal Wire som är snurrade, pressade och upphettade. Sätt bara in coilens ben i hålen i din atomizers poster och dra åt skruvarna.

Denna coil består av 22awg Kanthal A1 med 4 wraps för att bilda Stove top-coilen. Endast för avancerade användare.

Antal: 2st
Single Coil ohm: 0.29Ω - 0.32Ω
Dual Coil ohm: 0.15Ω - 0.18Ω
Single eller dual: Fungerar med båda
Typ av tråd: Kanthal A1
Längd på coilens ben: 15mm - 40mm (kan variera mellan coilsen)

Läs mer om RBA & RDA här.

 

Egenskaper:

  • Coilen är klar att installeras och användas i alla rebuildable dripping atomizers (RDA). När du installerar denna coil måste du veta hur du skall göra, du måste även kunna avlägsna hot spots för att förhindra kortslutning. Har du inte denna kunskap rekommenderar vi att du har en kunnig person som hjälper dig, eller ta coilen till din lokala vapeshop.
  • Alla coils är upphettade (pre-torched) inför leverans för att avlägsna eventuella rester under dess tillverkning, men även för att ta bort spänning i coilen. Tack vare upphettningen kommer din levererade coil vara perfekt vid leverans.
  • Tänk på att vissa coils från Cloudy Coils har en tjock diameter, du kan behöva borra ut hålen i din atomizes poster för att få plats i dem, i synnerhet om du ska bygga dual coil. 
  • Se till att du använder säkra batterier, i synnerhet om du använder låg ohm. Använd minst 25-35A-batterier från välkända märken som Efest, Samsung eller Sony.
  • Alla coils skickas med en kopparstång som matchar din coil för att underlätta vid installation, stången förhindrar även rost och hjälper till att hålla coilens form under leverans.

 

Levereras med:

  • 2 x Cloudy Coils - Stovetop Coil (färdig coil)
      
Write Your Own Review
Lämna ett omdöme:
Ditt betyg
Inga frågor hittades.
Ställ en ny fråga