Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Cloudy Coils

Parallel Micro RBA Coils, Kanthal A1 (2-pack)

Detta är en Parallel Micro Coil som ser ut som Micro coil, fast med två separata trådar snurrade bredvid varandra. Med en parallel build behövs endast halva ytan i jämförelse med om du skulle byggt en Micro coil med samma ohm. För .23ohm är tråden snurrad 5 varv, för tråden med .41ohm är tråden snurrad 6 varv. Endast för avancerade användare...Läs mer
Tillfälligt slut

Webblager

Tillfälligt slut

Butikslager

Göteborg: Parkgatan 17

Lund: Lilla Fiskaregatan 8

Malmö: Bergsgatan 14

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna i Sverige & Norge, eller betala med PayPal.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Detta är en Parallel Micro Coil som ser ut som Micro coil, fast med två separata trådar snurrade bredvid varandra. Med en parallel build behövs endast halva ytan i jämförelse med om du skulle byggt en Micro coil med samma ohm. För .23ohm är tråden snurrad 5 varv, för tråden med .41ohm är tråden snurrad 6 varv. Endast för avancerade användare.

Antal: 2st
Ohm: 0.23ohm & 0.41ohm
Dual coil: = Ohm / 2
Single eller dual: Fungerar med båda
Typ av tråd: Kanthal A1
Inre diameter: 2.38mm
Längd på coilens ben: 10mm - 20mm (kan variera mellan coilsen)
  

Egenskaper:

  • Coilen är klar att installeras och användas i alla rebuildable dripping atomizers (RDA). När du installerar denna coil måste du veta hur du skall göra, du måste även kunna avlägsna hot spots för att förhindra kortslutning. Har du inte denna kunskap rekommenderar vi att du har en kunnig person som hjälper dig, eller ta coilen till din lokala vapeshop.
  • Alla coils är upphettade (pre-torched) inför leverans för att avlägsna eventuella rester under dess tillverkning, men även för att ta bort spänning i coilen. Tack vare upphettningen kommer din levererade coil vara perfekt vid leverans.
  • Tänk på att vissa coils från Cloudy Coils har en tjock diameter, du kan behöva borra ut hålen i din atomizes poster för att få plats i dem, i synnerhet om du ska bygga dual coil. 
  • Se till att du använder säkra batterier, i synnerhet om du använder låg ohm. Använd minst 25-35A-batterier från välkända märken som LG, Samsung eller Sony.
     

Levereras med:

  • Parallel Micro RBA Coils, Kanthal A1 (2-pack)
Write Your Own Review
Lämna ett omdöme:
Ditt betyg

Frågor kring produkten

Inga frågor finns (än).
Ställ en ny fråga