JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Logga in

Skriv in din e-post nedan så skickar vi dig ett nytt lösenord direkt.

Logga in med

Other Login
Chubby Gorilla

DIY: Chubby Gorilla PET-flaska, V3 (60ml)

Soft Squeeze PET Signature Unicorn CRC bottle från Amerikanska Chubby Gorilla är utformade specifikt för e-juice till skillnad från andra flaskor som egentligen är tänkta för något annat från början. Blandar du egna juicer rekommenderar vi starkt flaskor från Chubby Gorilla, över traditionella PE-flaskor...Läs mer
16SEK
  • Köp 5 for 14SEK styck och spara 14%
  • Köp 10 for 12SEK styck och spara 27%

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna, du kan även betala med PayPal eller Bitcoin.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Soft Squeeze PET Signature Unicorn CRC bottle från Amerikanska Chubby Gorilla är utformade specifikt för e-juice till skillnad från andra flaskor som egentligen är tänkta för något annat från början. Blandar du egna juicer rekommenderar vi starkt flaskor från Chubby Gorilla, över traditionella PE-flaskor.

Nu finns denna flaska i ny version, V3, med generella förbättringar i design och konstruktion.

Dessa Gorilla-flaskor är baserade på en mjuk PET-plast som du kan klämma på och den kan inte splittras / spräckas som en glasflaska. Mynningen av flaskan är bredare vilket gör det enkelt att fylla på och drip tipen sitter tight för att undvika läckage, men också för att förhindra over dripping. Korken är både barnsäkert, förseglad och har en helt unik låsmekanism där du behöver rätt teknik för att kunnat öppna flaskan (se videon nedan).
 

Levereras med:

  • 1 x DIY: Chubby Gorilla PET-flaska, V3 (60ml)
Write Your Own Review
Lämna ett omdöme:
Ditt betyg

DIY: Gorilla Unicorn PET-bottle, 1pc (120ml)

Är version 3 lättare att få av drip delen (inte skruv korken) för att fylla på juice än vad V2 är? För att V2 är en pain in the sparris att få upp så blev tvungen att sluta att använda dom då det var dunder svårt att återanvända flaskorna.
Ställ en ny fråga
'),o.close()}("https://assets.zendesk.com/embeddable_framework/main.js","esmokes.zendesk.com"); /**/