Logga in

Skriv in din e-post nedan så skickar vi dig ett nytt lösenord direkt.

Logga in med

Other Login
Nyhet!
Capella - CAP

Cinnamon Sugar (Flavor Concentrate)

SilverLines kanelsocker. Vad kan vi säga? "Det är en ADV.." Den fantastiskt lena doften av ditt favoritbakverk, som precis kommit ut ur ugnen, strötts med kanel och socker. Icke smakingredienser: Propylenglykol (används som en bärare för att lösa upp smakingredienser), vatten Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice. Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat över till mindre flaskor med egen etikett, godkänt av Capella. ..Läs mer
49SEK

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna, du kan även betala med PayPal eller Bitcoin.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

SilverLines kanelsocker. Vad kan vi säga? "Det är en ADV.." Den fantastiskt lena doften av ditt favoritbakverk, som precis kommit ut ur ugnen, strötts med kanel och socker.

  • Icke smakingredienser: Propylenglykol (används som en bärare för att lösa upp smakingredienser), vatten
  • Se fliken "DIY?" ovan för en kort genomgång av DIY e-juice.
  • Denna essens är köpt i större volym som vi flyttat över till mindre flaskor med egen etikett, godkänt av Capella. 


Med Silverline-serien har Capella skapat en ny serie essenser för DIY där priset har pressats utan att kvaliteten har tummats på. Alla essenser kan användas som fristående smak med en blandning på runt 5%, men blandas även bra med andra essenser.

Capellas Flavors essenser är vattenlösliga, högkoncentrerade och innehåller varken fett, kalorier, sötningsmedel, konserveringsmedel eller stabilisatorer. Capellas essenser är fria från diacetyl och de arbetar fortlöpande för att även ersätta Acetoin (AKA) and Acetyl Propionyl (A/P) i de essenser som haft de från början (långt ifrån alla varken har eller har haft det). På den här sidan så kan du se hur arbetet går och vilka essenser som är under omarbetning. Capella Flavors Inc. är baserade i Californien i en av California State Health godkänd anläggning, och följer alla riktlinjer från FDA, GMP & SOP i hela sin produktionskedja för att hålla säkerheten i fokus. Under 2005 introducerade de första essenserna under Capella Coffee Co. med fokus på te och kaffe. Efter ihärdigt arbete och små framgångar efter varandra bestämde Capella (CAP) sig för att satsa på en större vidd på essenserna under ett nytt företag: Capella Flavor Drops, och med den satsningen kom de stora framgångarna! Ryktet om Capellas högkvalitativa smaker tog snabbt vid och i takt med framgången utvecklades ännu fler essenser och nu erbjuds Capella över hela världen.

Write Your Own Review
Lämna ett omdöme:
Ditt betyg
Inga frågor hittades.
Ställ en ny fråga