Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Aspire

Premium Kit med inbyggt batteri och Nautilus Mini Tank, 2ml (Startpaket)

Premium Kit från Aspire är ett paket med en komplett e-cigarett som består av 1st Aspire CF VV+-batteri på 1000mAh, 1st Aspire Nautilus Mini, ett 5-pack extra BVC-coils, laddare och manual...Läs mer
599SEK
Tillfälligt slut

Webblager

Tillfälligt slut

Vi byter just nu kassasystem i våra butiker. Hör med oss på chatten, eller e-post/tele, gällande lagerstatus i respektive butik.

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna i Sverige & Norge, eller betala med PayPal.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Premium Kit från Aspire är ett paket med en komplett e-cigarett som består av 1st Aspire CF VV+-batteri på 1000mAh, 1st Aspire Nautilus Mini, ett 5-pack extra BVC-coils, laddare och manual.

Premium kit levereras med förångaren Aspire Nautilus Mini BVC som rymmer 2ml, med följer två coils, en på 1,6ohm och en extra coil på 1.8ohm. En BVC-coil är en singel coil byggd med ny teknik som ger en stabilare coil som har en avsevärt längre hållbarhet än tidigare typer av coils. En BVC-coil ger även snabbare tillförsel av e-liquid / e-juice vilket ger en kraftigare ånga än TC/BC/BDC-coils. Aspire Nautilus Mini BVC är helt konstruerad helt i metall och Pyrex-glas för extra hållbarhet och överst finns det gängor, där munstycket skruvas på. Upplevelsen från en BVC (bottom vertical coil) är otroligt bra, dess dubbla förbrännare arbetar dubelt så hårt och producerar mer smak och ånga, utan att på något vis ge vika på smak och/och kvalitet. 

Nautilus Mini BVC är utrustad med AFC (Adjustable Airflow Control) som på svenska innebär att luftflödet går att reglera. Under glaset sitter en ring som enkelt kan vridas tills ett klick hörs, för att blotta ett av de fyra förborrade hålen. De olika hålen har olika diameter (0,9mm 1,1mm 1,4mm och 1,8mm) och släpper igenom olika mycket luft vilket påverkar både hur trögt varje bloss blir men också mängden e-liquid / e-juice som matas in i förbrännaren som i förlängningen innebär att mängden ånga kan regleras.

Batteriet CF VV+
 är ett 1000mAH stort VV-batteri som utgörs av en kolfiber-tub, manuell knapp i metall och topp och ände i rostfritt stål. Den del som du fäster förångaren på har utrustats med en revolutionerande fjäderkontakt vilket gör att du aldrig tappar kopplingen. Volten kan justeras mellan 3.2 - 4.8 volt och diametern är 17.4mm. Skillnaden på VV+ och VV är att denna version levereras med en avtäckningskona i rostfritt stål.

CF VV+ är i grunden ett vanligt batteri men på änden sitter ett reglage som ger dig möjlighet att ändra volten. Kan volten regleras har man möjlighet att påverka batteriets styrka och kontrollera hur mycket kraft som fördelas till förångaren. Kan man ge förångaren mer kraft så kommer den arbeta hårdare vilket innebär att smakerna förstärks men framförallt att mängden ånga i varje bloss ökar markant. Mer volt = mer ånga. Reglaget är steglöst och du kan välja 3.2, 3.8, 4.3, och 4.8 volt. Du kan stänga av ditt batteri genom att trycka fem gånger snabbt på knappen. Tryck sedan fem gånger igen så aktiveras batteriet. Denna funktion hjälper dig att undvika standby-läget som drar onödig ström.
 

Egenskaper:

 • Variable voltage CF VV+ battery 
 • Airflow control Nautilus mini clearomizer
 • 5pcs BVC replacement coils
 • High quality and nice package
   

Levereras med:

 • 1 x Aspire CF VV+, 1000mah
 • 1 x Aspire Nautilus Mini BVC
 • 5 x BVC-coils (1.8ohm)
 • 1 x USB-laddare
 • 1 x Nätadapter
 • 1 x Manual