Logga in

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Other Login
Aspire

K1 BVC Tank (1.5ml)

K1 från Aspire är en BVC (bottom vertical coil) glassomizer på nätta 1.5ml. BVC innebär att den använder dubbla förbrännare placerade i botten och har en tank gjord i extremt tåligt Pyrex-glas. K1 fungerar på precis samma sätt som Nautilus men levereras i ett mycket kompaktare format...Läs mer
99SEK

Webblager

Kan skickas omgående

Vi byter just nu kassasystem i våra butiker. Hör med oss på chatten, eller e-post/tele, gällande lagerstatus i respektive butik.

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna i Sverige & Norge, eller betala med PayPal.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

K1 från Aspire är en BVC (bottom vertical coil) glassomizer på nätta 1.5ml. BVC innebär att den använder dubbla förbrännare placerade i botten och har en tank gjord i extremt tåligt Pyrex-glas. K1 fungerar på precis samma sätt som Nautilus men levereras i ett mycket kompaktare format.K1 BVC levereras med en förinstallerad dual vertical coil på 1,6ohm och är något i hästväg. K1 BVC är helt konstruerad helt i metall och Pyrex-glas för extra hållbarhet och överst finns det gängor, där munstycket skruvas på. Upplevelsen från en BVC (bottom vertical coil) är otroligt bra, dess dubbla förbrännare arbetar dubelt så hårt och producerar mer smak och ånga, utan att på något vis ge vika på smak och/och kvalitet. 

K1 BVC är en komplett förångare som ger en otroligt bra upplevelse tack vare de fantastiska smaker den producerar, men också för dess ångproduktion. Tänk på att vid första påfyllningen låt den dra i 1 timme, börja sedan med låg volt/watt och öka successivt. Annars finns risken att du bränner coilen.
 

Levereras med:

  • 1 x Aspire K1 BVC (Glassomizer)