Logga in

Skriv in din e-post nedan så skickar vi dig ett nytt lösenord direkt.

Logga in med

Other Login
Bo Vaping

Bo One: Limited Edition, Pop Art (Startpaket)

Den ultrakompakta e-cigaretten Bo One från Franska Bo Vaping är början på din nya vejpresa. Bo One är resultatet av en global efterfrågan efter en kompakt enhet som nyttjar det mer och mer populära podsystemet. ..Läs mer
379SEK

Webblager

Kan skickas omgående

Butikslager

Malmö: Bergsgatan 14

Lund: Lilla Fiskaregatan 8

Webblager

Kan skickas omgående

Butikslager

Malmö: Bergsgatan 14

Lund: Lilla Fiskaregatan 8

Gratis frakt i Sverige, klicka här för att se fraktkostnad till andra länder.

Gratis faktura via Klarna, du kan även betala med PayPal eller Bitcoin.

Öppet köp i 14 dagar på alla produkter med obruten förpackning.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring produkten.

Den ultrakompakta e-cigaretten Bo One från Franska Bo Vaping är början på din nya vejpresa. Bo One är resultatet av en global efterfrågan efter en kompakt enhet som nyttjar det mer och mer populära podsystemet. 

Den här eleganta enheten har en slät keramisk beläggning över hela dess yttre, väger otroliga 22g och har ett inbyggt batteri på 380mAh. Bo One är en innovativ och tech-forward designad produkt för både nykomlingar och veteranvapers. Det som skiljer Bo One från de flesta enheter på marknaden är att den använder sig av så kallade pods som kort och gott är en 1.5ml stor behållare för e-juice som även innefattar coil och bomull (från Fiber Freaks). Till Bo One använder du färdigfyllda pods från samma tillverkare, pods som finns i 15+ smaker och 3 nikotinstyrkor och som producerar intensiva (ja, faktiskt, på riktigt) smaker.

Tänk på att om du vanligen nyttjar en mer avancerad enhet idag på 3-6 mg, bör du överväga 8 mg eller 16 mg när du kör Bo One, eftersom den har en lägre effekt (och håller därmed riktigt länge på sitt lilla batteri). Bo One Kit kommer i en elegant presentförpackning som innehåller 2 pods (Artical Menthol, 8mg och Gold RX Tobacco, 16mg), batteriet i sig samt en magnetladdare för enkel laddning.

Franska Bo Vaping är tillverkaren av den ultrakompakta e-cigaretten Bo One, samt dess pods och tillbehör. Bo Vaping anses av många som en nyckelaktör och ett av företagen i spetsen för den fortsatta utvecklingen av nästa generation av e-cigaretter som använder sig av pods.

 

Specifikationer:

 • Höjd: 100mm
 • Bredd: 15mm
 • Djup: 8mm
 • Unikt system med pods fyllda med ejuice
 • Lätt och ergonomiskt designad
 • Magnetisk USB-laddare
 • 380 mAh stort batteri
 • 1,5 ml podkapacitet
 • Kommer med 2 smaker


Levereras med:

 • 1 x Bo Vaping batteri
 • 1 x Bo Vaping Gold RX e-juice pod (16 mg nikotin)
 • 1 x Bo Vaping Arctical Menthol e-juice pod (8 mg nikotin)
 • 1 x Bo Vaping Magnetisk laddare
Write Your Own Review
Lämna ett omdöme:
Ditt betyg

BO Vaping - Bo One, 24k (Starter kit)

En hade tc i namnet. är det en förinställd temp eller finns det någon info?För frun älskar tc då hon provat mina mods röker w inte över 25w utan hosta 1draget. Sen pod tråd samma pods tcow?,? Vill få henne sluta röka hon kör 16w på nautilus 2 0.7ohm 11w mtl coilen. Ptovat många mods denna mer cigg form. Är dknapp för att fire lr e debara att dra 1bloss. Podsen har för blandning ? hög pg för få riktig smak? uppskattar hon nog..Tänkte köpa inom 2m en till avancerad mod åt henne för subohm o handla troligen här stort urval bra pris. Sen som rökare om allt låter bra så tc version eller är denna hon om de ska va stsrkcigg smak+ troathit är det ok pg så känns det som ett givet köp hon blir golf o JAG slipper rök smaken. Blir det review här på beta bloggen iinsta forum osv på highend modden och denna i veckan :(//Mvh trevlig helg
Ställ en ny fråga
Du har också tittat på