Varukorgen din

✓ Snabb frakt ✓ Klarna, Swish & PayPal

1480+ omdömen på Trustpilot (4.8 i snitt)

Mina Sidor

Tips från coachen

Hjälp

Våra osociala medier

Norsk?

For å sjekke ut med Klarna til Norge, må du velge NOK som valuta.Löst: Strul med PostNord

Efter att det gått en vecka efter vi släppt vår nya sida började kunder höra av sig gällande deras beställningar, var höll de hus egentligen? Vi kollade tracking och de sa egentligen ingenting, vi bad alla avvakta tills idag.

Då ringde vi vår kontakt på PostNord som sa att vårt nya avtal med Unifaun istället för Pacsoft (fortfarande PostNord) var satt i testläge, och hade nånting som heter EID inaktiverat. Ingen hade en tanke på att höra av sig till oss. Först när vi hör av oss visar det sig att de har flera säckar med våra paket som de hållt kvar. Fortfarande utan en tanke på att höra av sig.

Så idag fick vi åka och hämta alla våra paket, skriva ut nya etiketter och skicka allt på nytt. Och det tekniska strulet (första på nya sidan *peppar peppar*) att skicka beställningar är löst, så nu är det slutruvat hos brevduvorna.

Alla som känner att vi sabbat er dag, kväll, helg eller kanske hela livet.. Hör av er till oss så skickar vi över 500 bonuspoäng till er som plåster på såren.

Kärlek /Niklas och resten av esmokes 🖖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Snabb frakt från 29kr

Eller köp online & hämta i butik

Öppet köp i 14 dagar

Returnera online eller i butik

Lång erfarenhet i branschen

8 år senare har vi koll på läget.

Klarna, Swish eller Paypal

Alla betalsätt är alltid gratis